mandag 28. juni 2010

Talent trening tirsdag er avlyst

Talent treningen tirsdag 29 juni er avlyst.
Sverre

fredag 25. juni 2010

Tilbud TG 1

G19/juniorlaget skal i løpet av høsten bli en hospiteringsarena for noen av våre spillere i TG1. I den forbindelse tilbyr Kjetil Elvebakken denne gruppa en treningsøkt kl. 17:30 på Frogn Kunstgress fredag ettermiddag/i dag). Noen juniorer blir også med på økta, selv om mange er opptatt med 4.divisjonskamp Sarpsborg.

Så ta kontakt med Sverre 90015525, som melder fra videre til Kjetil om hvem som kommer!!

onsdag 23. juni 2010

SKO-TIPS

De fleste av gutta har etter hvert utviklet sin spesielle skosmak, og er nøye på hvilke sko de vil ha. Dette har medført mange turer ut av kommunen, gjerne til Oslo for å finne "riktige"sko.
Jeg snakket med Rune på G-sport om dette, og fortalte at han kanskje var litt begrenset på utvalget sitt, og han var enig.

Men så kom det, han BESTILLER gjerne de skoa gutta vil ha. Jeg nevnte at Torshov etc ga 20% rabatt, og Rune sa han matchet det...

Vi testet, så Mikkel bestilte et par nye sko, og han fikk dem i løpet av kort tid levert på G-sport Drøbak City, til "torshov-pris"

... oppfordringen er, støtt din lokale butikk samtidig som du får akkurat de skoa du vil!
Rune fikser1

Lasse

Trening reste av uka

Treningene resten av uka blir slik :

Torsdag kl 19.00 på Ullerud

Lørdag kl 12.oo på Ullerud

Hilsen

Sverre

tirsdag 22. juni 2010

Spillerutvikling i DFI

Vi informerer om spillerutvikling i DFI fra mandag 28. juni - torsdag 1. juli.

For gutter og jenter født i 1995, 1996, 1997 og 1998

Hovedtema utespillere:
a) Føring av ball
b) Forsvarsspill: 1 mot 1 mot rettvendt motstander
Taktisk trening: Oversikt rundt deg ved føring av ball-press ballfører med riktig pressavstand
Fysikk: Hurtighetstrening

Keepertrening: Feltarbeid, vinkelskudd og 1:1 situasjoner
Minimun 5 keepere må melde seg på.

Tidspunkt alle dager: 14.00-16.00
Sted: Nye kunstgressbanen ved Frogn videregående skole(reservebane: Nordby kunstgress)
Pris: 700 kroner(søskenmoderasjon: 1200 kroner)
Påmelding: Send mail med fullt navn, adresse og hvilken klasse du går i/til: janerik.audsen@c2i.net

Ønsker du keepertrening, må du skrive det i påmeldingen din!

Med sportslig hilsen
Eirik Tord Jensen(Drøbak/Frogn)
Jan Erik Audsen(Fokus Spillerutvikling, mobil: 90140468)

Ivar

Vårens storscorere!

3 lag i serien, flere cuper/turneringer og treningskamper har gitt mye underholdning denne våren. Dette er lagspill, og det er hele laget som sammen sørger for at vi får færrest mulig baklengsmål, og flest mulig mål på motstanderene. Denne vårene har lagene scoret totalt 164 mål tilsammen.
Målscorerne må selvsagt dele denne æren med hele laget, som sammen skaper både sjanser og mål, topp 10 målscorere (uansett lag) denne våren har vært;
  1. Mats Vågan, 21
  2. Vegard Jacobsen, 16
  3. Ulrik Karlsson, 13
  4. Sharmarke Abdullahi, 13
  5. Mikkel Aarstrand, 11
  6. Martin Breivik, 8
  7. Even Dahlgren, 8
  8. Rino Falk Larsen, 8
  9. Peder Mæhle, 7
  10. Ruben Andersen Fjeld, 6

Målene gjelder for Serie, Adidas-cup, Øvrige cuper og treningskamper i 2010.

20 spillere til har fra 1-5 mål hver!

De offensive spillerene har fått en del "pepper" i bloggen denne våren, og da er det viktig å lese det som øyblikkskommentarer på enkeltkamper. Statistikken viser at vi totalt scorer mye mål, og det er klart at de offensive spillerne skal ha sin store del av æren!

Lasse

søndag 20. juni 2010

Serieledere halvspilt!!!

Gratulerer gutter, seieren over Sarpsborg idag, plasserte dere på toppen av tabellen!
Riktig nok er det delt med Moss på poeng, men dere har en klar ledelse på antall mål, og dere har slått Moss i innbyrdes oppgjør!

11-4 over Sarpsborg idag var sterkt, å score 11 mål på Sarpsborg er en kanonprestasjon! Det var driv over hele laget, og alle (som fikk lov :-), Samale fikk ikke lov) jobbet som helter. Sverre startet med følgende 11"er; Espen i mål, Joakim E, Jokakim S, Christian og Henrik i backrekken, Peder, Rino, Tora på midten Ulrik, Vegard på kantene og Shami på topp. Samale, Mikkel, Mats og Aleks på benken.
Dfi tar umiddelbart tak i kampen, og triller ball i 10 minutter før det plutselig blir fart i målprotokollen...Vegard begynner med en målgivende til Shami som setter sikkert. Vegard ble lekkert spilt fram av en lang fra Joakim E!
2-0 kommer et par minutter etterpå, herlig flikk fra Ulrik til Tora, som sender videre ut på kant til Vegard som setter den kontant i mål! Og like etter står det 3-0, Rino spiller igjennom til Vegard som igjen setter sikkert!
Så er det "stille" i 7-8 minutter før Vegard kommer fossende på egen hånd, skjærer igjennom og setter sin 3 for dagen... ekte HAT-TRICK og 4-0 til DFI!
Sarpsborg kommer igang, og får satt en redusering til 4-1 etter ca 28 minutter, og så skjer igjen ting i andre enden, Mikkel stikker igjennom til Vegard, som setter sin fjerde, og dermed står det 5-1, før Sarpsborg igjen reduserer til 5-2
Pause....
2.omgang trenger akkurat som første omgang noen minutter før det begynner, og igjen så er det.... Vegard, fra dødlinja kommer et innlegg ut 45, som Sarpsborgforsvaret setter i eget mål, krediteres selvsagt Vegard :-) og 6-2 til Drøbak!.... og noen minutter etter så reduserer Sapsborg igjen til 6-3.
7-3, igjen er det Mikkel som er servitør og denne gang er det Shami som setter sikkert!!... og like etter reduserer Sarpsborg til 7-4, det var da som bare.....
Like etter den reduseringen får Sarpsborg straffe og da "så" vi sarpingene enda nærmere i målprotokollen, men den gang ei, Espen tar straffen og stenger nå igje målet for resten av kampen.
DFI fortsetter og 8-4 kommer på en elegant lobb fra Ulrik, nydelig forarbeid av Vegard og Mats! Deretter er det Shami som går helt på egen hånd, fosser igjennom Sarpeforsvaret og setter 9-4.
10-4 kommer fra Mikkel, direkte på corner! Og like før dommeren blåser i fløyta så er det Vegard som kommer på et av sine løp langs dødlinja, serverer Mikkel på 5 meteren som setter sikkert!
11-4 og dommeren blåser! Slutt!
Vegard 5, Shami 3, Mikkel 2 og Ulrik 1 var dagens målscorere!

Vi sparer Samale hele kampen, vi sparer Rino en omgang. God tur til Kristiansund gutter, reis opp vis dere frem for Ole Gunnar! Fredrik, Magnus R er fortsatt skadet, nå har dere en lang sommer å bli bra, kom igjen gutter vi trenger dere til høsten!
Aleks stilte i troppen idag og gjør en kjempeinnsats som back, det er i den bakre firereren vi har mest skadeproblem, og Joakim S måtte også sette seg ned etter 1.omgang. Med en "vondt".

Som sagt, alle gjør en strålende kamp, det er vanskelig å fremheve noen spesielt, for ALLE gjør dette til en pangseier, men det er klart... Vegard med 5 mål.... og et antall assist spiller kanskje sin beste kamp iår! Shami gjør en kjempejobb, det er ikke mange som jobber like mye og like hardt som Shami, Bra Shami!

Nå tar vi sommerferie, følg med på blogg! Det er treninger fremover, vi kommer også til å finne en alternativ dato for kampen mellom 1 og 2 laget... skulle vært spilt fradag, men blir flyttet, antagelig til august, vi sjekker når vi har folket på plass!

Takk for en fantastisk morsom vårsesong!
Gratulerer med serieledelsen (Moss har spilt sin første høstkamp, og vunnet denne så de blir vel liggende på toppen, med en kamp mere spilt :-))


Lasse

fredag 18. juni 2010

Trening og kamp denne helgen + neste uke

Hei alle
Det har vært en hektisk vårsesong med mye kamper og nå er det straks ferie, selv om vi kommer til å trene noen uker til for de som er hjemme. Håper vi får noen gode treningsøkter, noe som har vært utfordrende med mange kamper i en hektisk vårsesong. Kanskje får vi tatt i bruk kunstgresset i slutten av neste uke ?!

Trening
Trening denne søndagen UTGÅR. Mandag trener vi klokken 1930 på Ullerud. Resten av treningstidene neste uke legges på blogg senere.
Kamp søndag
DFI-1 spiller kamp søndag mot Sarpsborg. Treningsgruppe 1 + Alex møter kl 18.45. Kampstart kl 19.30.

Kamp neste uke
Kamp i neste uke mellom DFI-2 og DFI-1 utsettes til etter ferien - mange av gutta er borte neste uke.

Til dere som tar ferie - ta dere noen treningsøkter og hold formen vedlike - slik at dere er klare for høstsesongen. Ønsker dere alle en fin sommer !! Dere er en flott gjeng med gutter - både på og utenfor banen !

http://www.oblad.no/badebyen/slo-moss-i-toppoppgjoret-1.5392049

Sverre

Jeg er stolt!!!

Som trener- og medtrener for denne gjengen i (altfor) mange år, er jeg fryktelig stolt over hva vi presterer på banen.  Men denne gangen dreier det seg ikke bare om fotballferdighet. Det dreier seg om holdninger. På banen! Fra tid til annen møter vi situasjoner på banen som kan være utfordrende å takle for en 15-åring. Men omtrent uten unntak, så lar vi dommer og motstander holde på med sitt, bretter opp ermene og står på videre. Vi pådrar oss meget sjelden gule kort, og aldri for munnbruk. Selv om verden er urettferdig og de avgjørelser som dommeren og andre voksne gjør, skulle være feil.  Akkurat dette har VI som trenere jobbet med i mange år, og det er fantastisk gøy å se hvordan disse holdningene sitter i ryggmargen hos alle gutta. Det er jeg, og mange med meg, veldig stolt over å se.

OG!!!! Dette gjelder alle våre tre lag. Jada. Vi hadde en uheldig episode i Danmark. Utenfor banen. Den har vi med oss videre, men den skal også være med å gjøre oss sterkere sammen. Både på og utenfor banen!

Men på banen er vi i norgestoppen når det gjelder holdninger. Og det vinner vi stort på i det lange løp!! Det er jeg dønn sikker på.

God helg fra Per!

torsdag 17. juni 2010

Sterk seier for DFI1

Moss var ubeseiret så langt i sesongen, de har hatt god flyt og på Melløs er kråkene gode! De tok også oppskriftsmessig tak i kampen på eget kunstgress, men litt utover i 1.omgang kom DFI gutta mer og mer inn i kampen.
Litt skader har vi, så Rino lå hjemme i sengen, Fredrik W og Magnus R sliter fortsatt så de var også hjemme. Christian fikk en skikkelig lårhøne på trening onsdag, så han var med, men spilte ikke. Det betød 12 spilleklare og mye spilletid.
Sverre startet med Espen i mål, Joakim E, Joakim S, Samale og Henrik i backrekken, Mikkel, Peder og Tora sentralt på midten, Ulrik og Vegard på hver sin kant og Mats på topp. Da hadde vi Shami på benken.
De siste 20-25 minuttene av 1.omgang er vår beste periode i hele kampen, og det er også her vi avgjør og vinner. Først er det Ulrik som setter 0-1 til Drøbak etter at Mats stusser videre et innlegg etter ca 25 minutter, så går det ikke mer enn et par minutter før vi er oppe i Mosseboksen igjen, og denne gang er det "luftens baron" Peder som header inn et frispark slått av Henrik! 0-2 til Drøbak er sterkt, og vi tar med oss dette resultatet i pausen. 1 omgang er veldig nært årsbeste av gutta, kanonomgang!!
2.omgang starter og Moss har gjort noen tydelige grep. De tar mer tak i kampen, og det har ikke gått mer enn 6-7 minutter av 2.omgang før Moss får et frispark på 23-25 meter. Dette settes hardt og utagbart forbi Espen i DFI målet. 1-2 og Mossekråkene får umiddelbart en vitamininnsprøytning. Kampen vipper frem og tilbake, jevn og godt spill med gode sjanser på begge sider. Etter ca 25 minutter av 2.omgang får vi 1-3 etter et nydelig angrep hvor Mats avslutter fra 17-18 meter, vakkert og veldig deilig for oss som kom fra badebyen!

1-3 står seg ut kampen og DFI tar med dette en sterk borteseier over Moss. Dermed er det igjen kontakt og spenning i KM.
Det var en seier for kollektivet i DFI-laget, god samhandling og meget god jobbing. Skal noen nevnes, så er det DFI forsvaret, med Samale (BB) i spissen, de gjorde en STOR jobb med å ta ut et av kråkenes farligste våpen, nemmelig sentral spiss!

Kan også nevne at kampen ble sterkt preget av til tider stort stort fokus på dommeren, flere situasjoner hvor dommer og dommerens avgjørelser ble kommentert fra flere hold.
DFIs ledere og spillere skal ha stor skryt, for at de spilte fotball, og lot dommeren gjøre jobben sin. Dømming er ikke lett og i løpet av en kamp så kan det være tvilsomme avgjørelser begge veier, og da er det bedre å fokusere på fotballen enn på dommeren.

Dommerens avgjørelser gikk begge veier, og eventuelle feil var dermed også begge veier, så vi mener at idag var det DFI som var klart best, og dermed tok 3 velfortjent poeng.

Stålende innsats gutter, velfortjente poeng for god og hard jobbing! HVIL DERE NÅ, ikke noe blomstermil på dere, Sarpsborg venter søndag!!!
Lasse

Kamp for G15-2 på Ullerud Match fredag 18.juni!

G15-2 har KM kamp mot Askim på Ullerud Match fredag 18.juni kl. 18.00.

Trg 2 møter til kamp sammen med Magnus M, Joachim U, Lloyd, Even og Adrian R.

Fremmøte på Ullerud kl. 17.15.

Alle foreldre er selvfølgelig velkomne til kamp.

Eric

onsdag 16. juni 2010

Solid 4-1 seier for G15-2 mot Tistedalen!

Dette ble en fin kamp for G15-2!

Knut satte opp en 4-4-2 formasjon som fungerte veldig godt. Vi har den siste perioden sett en veldig fin utvikling på enkeltspillere og laget som helhet.

Det var mange fine kombinasjoner i kampen mot Tistedalen med spill på fot, på spiller som vender opp og slår fint i bakrom.

Forsvaret fungerte veldig bra med Aftah sammen med Adrian i midten. Høyt press fra sidebackene nekter Tistedalens kantspillere mottak og ro. Dette gir oss bedre grep om motstanderen høyere opp på banen og er viktig for vårt offensive spill.

To spisser gir oss også mer trykk på topp. Vi leder kampen 3-0 før Tistedalen får sin scoring og når Jørgen legger på til 4-1 er det hele avgjort og vi er godt fornøyde med kampen.

Benjamin scoret dagens første, mens Ruben og Martin var de øvrige målscorerne i tillegg til nevnte Jørgen. Morsomt at hele laget bidro så godt til det gode resultatet i denne kampen.

Takk for innsatsen også til Mikkel og 96-spillerne Johan og Håkon.

Gratulerer med seieren gutter! Dette var fortjent og kom etter god laginnsats.

Knut og Eric

tirsdag 15. juni 2010

Blomstermila!!!

Til helgen er det nok en gang klart for "blomstermila".

Jeg vil igjen oppfordre nesten alle til å stille! Alle spillerer bortsett fra Tg1!
Tg1 har en veldig viktig kamp søndag, så spar beina....

Men alle andre spillere, pluss foreldre!!!
Blomstermila er en fin anledning både til å støte DFI økonomisk, og måle krefter med kompisen...
Hvem er best i år? Hvem slår hvem? Spillere kom igjen nå!
Voksne.... jeg synes det var litt dårlig oppmøte ifjor.... Rolf (pappaen til Peder), Pål (pappaen til Joakim) Ivar og meg..... tror ikke det var fler... og det er litt slappt... eller?

I år så er vel Ivar unnskyldt.... så vidt, men håper å se flere....

Meld dere på med navn og DFI FOTBALL G95, så markerer vi oss på resultatlister etc
5 eller 10 km på tid....

Lasse

mandag 14. juni 2010

Kamp for G15-2 i dag på Ullerud Match!

Til kampen stiller Trg 2 minus de forfall vi har fått.

I tillegg stiller Joakim E, Mikkel og Lloyd. Fra 96-laget stiller Håkon og Johan.

Fremmøte kl. 18.30.

Kamp 19.15

Eric og Knut

søndag 13. juni 2010

Sykkel stjålet!

I helgen forsvant Mikkels sykkel.
Det er en Hard Rocx SL Hvit og grå farge.... det sto tydelig navn på rammen, men dette kan selvsagt ha blitt fjernet...har nå et lite håp om at en av denne bloggens lesere kanskje finner den hensatt i en eller annen grøft...

Lasse

lørdag 12. juni 2010

Knepent tap for DFI G15-3 på Jeløya

Etter tap mot Rygge dro vi til Jelya for å møte sprint og hadde godt håp om å vinne etter en brakseier her på Amfi-banen ifjor.
Det viste seg raskt at Sprint-Jeløy stilte med et helt annet lag enn det de hadde året før.
Kampen startet jevnt, men vi hadde endel fete sjanser som til slutt innleide Magnus Rokke scoret vakkert på en av dem. Kampen bølget endel fram og tilbake før Sprint utlignet rett før pause.
I annen omgang tok Sprint tak i kampen med en gang og fikk presset inn et mål. Etter dette kom vi bra med igjen. Vi hadde flere sjanser til å utligne og gjorde til slutt det på et frispark ingen på banen eller sidelinja skjønte hvor kom fra. Joachim suste inn et frispark her: http://www.youtube.com/watch?v=c11AtUNtnpw
Etter dette ble vi presset tilbake igjen. Vi spilte hele 2. omgang med 10 mann ettersom Magnus ble stemplet stygt i brystet på slutten av 1. Sprint fikk etterhvert hull i forsvaret og scoret sitt seiersmål.
Banen var meget rask i regnværet og alt i alt tror jeg dette var en meget bra treningsrunde for våre spillere. Nå gjenstår det i høstsesongen å hevne de 3 tapene vi har hatt i vårsesongen, og det burde det være fulle muligheter for.
Vi hadde litt mange forfall til denne kampen, og takk til Magnus og Marius som stilte opp på kort varsel. At Magnus ville spille godt visste vi. At Marius fra 97-laget skulle bli en så positiv overraskelse var bare veldig hyggelig.
Claes

Veldig bra gjennomført kamp mot Borgen

Før kampen var vi enige om at vi skulle være agressive (både offensivt og defensivt) og vi skulle være mer i bevegelse alle sammen. I tillegg skulle vi bruke få touch på å komme i angrep - forflytte ballen raskt i lengde retningen.


Og gutta var veldig flinke til å følge opp det vi var enige om. I første omgang ble det mye kriging mot et fysisk og kontant Borgen. Vi hadde kjørt høyt tempo gjennom hele omgangen, og det er ikke alle lagene som da klarer å følge opp i andre omgang - og Borgen ble mer og mer sliten utover i 2 omgang. Det var også gledelig fra sidelinjen å se at vi gjennomfører en veldig bra kamp gjennom 80 minutter og slapper ikke av - selv om seieren er sikret.I 1 omgang fungerte pasningsspillet godt, og vi produserte mange flotte angrep, og det ble enda mer gladfotball i 2 omgang. Etter kampen var vi alle godt fornøyd med det vi var enige om på forhånd - agressivitet, mye bevegelse og veldig stor vilje til å komme fort opp i angrep.


Borgen klarte ikke å produsere mye mot ett kompakt og aggresivt DFI lag denne dagen. I 2.omgang var de frampå et par ganger på kontring når dfi spilte med 3 forsvarere siste del av kampen.


Det ble 7-0 til slutt, og laget fungerer nå veldig bra sammen. Både trener og tilskuere var meget fornøyd med innsatsen til hele laget i dag. Et ekstra + til spillet i 2.omgang, spesielt med tanke på baneforhold og været. Og så holdt vi endelig nullen med et godt og kompakt forsvar. Mange mål og 0 bak = alle lagdeler har gjort jobben.
Målene kom slik:


1.omgang:
1-0 - ca 10 min - Rino slår til Ulrik som runder en forsvarer ved dødlinjen og slår til Mikkel som kommer umarkert på bakerste.
2-0 - 35-40 min - Rino slår til Mats som har motstander i ryggen på ca 18-20 meter. Mats vender og pang i mål!

2.omgang:
3-0 ca 15 min Frispark Joakim E fra høyre - Rino stusser videre - Mikkel kommer på enden av 16 meter og skyter en dupp over keeper.
4-0 ca 20 min Samale slår gjennom til Mats, som elegant lobber over keeper.
5-0 ca 25 min Innlegg fra Peder på høyre side - Rino prøver først - ender med en retur til Mats som setter den sikkert i mål.
6-0 ca 35 min Mats spiller Shami fri som setter den sikkert i mål.
7-0 ca 40 min Corner fra Joakim E - slår på bakerste, og der er Rino igjen med heading-pang-mål!

Veldig bra kamp gutter !!

Kos dere med VM, og neste uke venter både mosse kråkene og sarpsborg !

Sverre (med god hjelp fra Kenneth til å huske allt fra kampen)

onsdag 9. juni 2010

Ny kamp for G15-2 i morgen på Kurland KG!

G15-2 skal spille mot Sarpsborg i morgen torsdag 10.juni kl. 19.15 på Kurland KG.

Til kampen møter Trg 2 pluss Shami, Ulrik og Henrik A. fra Trg 1 pluss Matias Keiseraas og Magnus Hart fra 96.

Oppmøte på Baron kl. 17.45.

Forfall meldes Eric på sms på 9002 9221.

Lloyd, Ruben og Ole Anders kommer ikke. Martin tar med keeperhanskene og Henrik N. står kanskje en omgang.

Knut er opptatt sent og kjører direkte og Eric er i Danmark. Det betyr at alle må avklare sin transport fra Baron. Avreise fra Baron bør være kl. 17.45.

Eric

Kamp for 3. laget på lørdag

Det er kamp for 3. laget førstkommende lørdag(12. juni). Oppmøte på Pizza Baron kl. 10.30.

Kampstart kl. 12.00 på Amfi-banen på Jeløya. Motstander er Sprint-Jeløy 2.

Følgende spillere møter til denne kampen: Lloyd, Steffen, Øystein, Magnus M., Even, Joachim U., Mats G., Dennis, Kristoffer, Adrian R., Sebastian, Espen H., Martin, Thomas N. og Henrik N.

Si ifra tidlig hvis dere ikke kan spille denne kampen.

Joachim U.(kaptein) tar ansvar for oppvarmingen.

Viktig med en god oppvarming!

Hilsen Ivar

søndag 6. juni 2010

Solid seier mot Sprint/Jeløy


3-9 viste målprotokollen ved full tid mellom Sprint/Jeløy og DFI 1 og det var ikke et mål for mye! For selv med 9 mål, så sløste vi med sjansene!
Vi hadde egentlig gjort det vi kunne for å få flyttet denne kampen, da vi hadde 3 spillere ute på kretstiltak, i tillegg til 2 på skadelisten.
Sprint hadde ingen mulighet til å flytte, så da var det bare å stille opp. Etter en prat med kretsen fikk vi løs en av tre på krets, så med Vegard på plass dro vi til Jeløy med 12 mann!
12 mann en vaarm søndag, er i underkant, men med vårt utrolig løpssterke mannskap så holdt det godt!
Vi tok ledelsen etter ca 16 minutter, Espen B får en kjempetreff på utspark, og med litt god medvind og en litt uheldig Sprintkeeper så står det 0-1 til Drøbak, målscorer Espen B!
Et par minutter etter går Vegard på et av sine kjente løp ned til og langs dødlinja, før han legger ut til Mats, 0-2 til Drøbak!
Etter 35 minutter slipper vi Sprint litt for lett til og de reduserer til 1-2, og får god energi til å følge opp de neste minuttene! Akkurat da er Sprint som trykker oss litt, så det er litt nervøst både ute på banen og på DFI-benken!
2 minutter før pause for vi et KJEMPELØP av Ulrik på venstresiden, han runder backen, kommer helt ned til dødlije og får lagt inn 45 til Mats, som setter sin 2.for dagen! Den må du dele med Ulrik!!! Men 1-3 står seg til pause, og det føltes veldig bra!
Sprint kommer meget tente på banen i 2.omgang og kjører hardt ut fra start. Det betaler seg etter få minutter når Sprint reduserer igjen 2-3, og Sprint lukter håp....
Ikke lenge etter kommer Vegard igjen, og denne gangen skjærer han inn tidlig, full fart mot midten av 16 meteren, litt uheldig med en "touch", men Ulrik står klar og brenner til fra 18 meter! Rett i kassa og vi går opp i 2-4.... og føøøøør jeg får fullført den SMSén så får vi en corner som Tora legger perfekt på hodet til Shami som stanger utagbart i mål.... 2-5
Nå begynte vi å bli ganske sikre!
2-6 kom på et frispark etter at Vegard ble veldig hidret på vei igjennom! Frisparket er på hjørne av 16.meteren og Joakim E gjør seg klar til å slå et av sine presise innlegg. Tror tanken er å legge den løst over muren, men den går hele veien og inn i kassa!
Like etter så ser vi et godt resultat av å presse, Shami er fremme og får stoppet utspillet fra keeper med kroppen, ballen spretter over keeper, og shami som har fart den veien er plutselig forbi keeper med ballen i beina... triller stille og rolig i mål og vi leder 2-7.
Igjen slipper vi Sprint innpå og de får redusere til 3-7, før vi er frempå igjen. Denne gangen er det Peder som løfter lekkert over forsvarsfireren til Sprint, og Ulrik som har startet helt riktig, Ulrik kommer alene med Sprintkeeperen og setter sikkert i mål, 3-8! Før det hele avsluttes med et kjempefrispark av Christian fra ca 30 meter som detter ned til Vegard på bakerste, og Vegard ekspederer den effektivt i mål!
3-9 er et fantastisk godt resultat gutter, og en meget velfortjent seier! Som jeg skrev innledningsvis, så ble dette en kamp hvor vi på tross av at vi scorte hele 9 mål, faktisk brant nesten like mange gode muligheter! Vi har mye å tjene på å orinetere oss bedre når vi kommer igjennom, løfte blikket å se at vi faktisk har en bedre plassert lagkompis.
Og det andre er at vi faktisk må fullføre løp, mange baller som havnet igjennom hele fosrvaret til Sprint, og med en litt mer "sulten" innstilling ville vi ha satt flere i kassa!

Men alt i alt! BRA KAMP gutter, vi er absolutt med! Målscorere idag var som nevnt
Mats, Shami og Ulrik med 2 hver, Vegard, Joakim E og Espen B med hvert sitt, men dette var definitivt en lagseier, 12 mann som jobbet og slet for hverandre og løp Sprint i senk!

LAsse

Nå må treningsoppmøte på plass igjen..

Kun seks spillere møtte på trening søndag 18:00. Riktignok spilte G15-1 kamp tidligere på dagen, men at bare Lloyd, Espen SH, Øystein, Steffen, Even og Kristoffer stiller er ikke bra nok.  Vi har vært gjennom noen hektiske uker, med turnering, Adidas og mange seriekamper. Det har sikkert vært tøft for mange. Men vi må trene, og derfor minner vi om at treningene er som følger: Mandag 19:30, tirsdag 15:00(talent) og 16:00 for resten, onsdag 19:30 og søndag 18:00.  Nå som aktivitetsnivået faller litt med færre kamper, så må oppmøtet bedres og intensiteten økes på trening.  Så møt opp. Alle treningene går på Ullerud. 

fredag 4. juni 2010

Ny kamp for DFI 1

Allerede søndag 6 juni spiller DFI 1 ny seriekamp! Vi drar til Jeløya og spiller på Bellevue mot Sprint Jeløy!
Kampstart klokken 14.00, oppmøte på PizzaBaron 12.30
Alle i TG1 stiller.
Kampen er meget viktig og vi vil stille best mulig lag!
Forfall meldes snarest til Sverre eller Lasse

Nye representasjonsoppgaver!


Denne helgen er det nok en krets-samling. Dette er ikke "alle" som normalt er inne på krets, men en litt sammensatt gjeng av 95-96 gutter som er plukket ut!

Vi har 3 med i helgen og vi er stolte av at gutta drar til Fredrikstad og representerer. De tre er Vegard, Samale og Rino (bilde)

Vi gratulerer gutter!!

Lasse

Viktig seier for DFI 1


Årets første hjemmekamp på "eget gress" for DFI 1, endte opp med seier. 2-1 hjemme mot Trosvik var viktig av flere grunner.
For det første er Trosvik-laget absolutt blandt de beste i KM serien, og vi var nesten fulltallige etter en litt tøff periode med "litt redusert bemanning".
Uavgjorten mot Askim og tapet mot Greåker, har sørget for at vi har mistet initiativet i KM, og det var derfor særdeles viktig å ikke avgi poeng mot Trosvik idag.
I flg mine røde øyne, så tok DFI godt tak i matchen og kjørte de første 15-20 minuttene ganske tøft mot Trosvik sitt mål, ikke de store sjansene, men DFI hadde godt tak i kampen. På ca 20 minutter fikk Trosvik et par gigantiske sjanser på kontringer, bl a en i tverrliggeren og der kunne vi fort ha havnet bakpå. Heldigvis klarer en god Espen sammen med et litt uheldig Trosvik å unngå at vi får et baklengs!
Etter ca 25 minutter er det Vegard som kommer på et av sine "raid" inn fra høyre, han slipper ballen inn mot Shami (som akkurat har kommet på) og den ender opp i mål. Vi tror det er Shami som har puttet, men får høre i pausen at det var et selvmål! Uansett 1-0 til Drøbak, og der og da så er det heldig, men fortjent.
1-0 står seg til pause.
I andre omgang jevner spillet seg vesentlig ut og det spilles til tider god og jevn fotball. Dog skal det sies at Ullerud ikke innbyr til "finspill". Matta er i elendig og hard forfatning og for to teknisk gode lag som dette er, så er det litt frustrerende å ikke kunne spille mer hurtig langs bakken. Men dette er likt for begge, og forholdene får vi ikke gjort noe med (vi gleder oss til kunstgress)
Etter ca 18 minutter av 2.omgang for et veldig vakkert gjennomført angrep av DFI, Ulrik/Shami overlapper fint ute på venstresiden og Ulrik runder backen og får slått et lekkert innlegg langs bakken ut 45 til Rino som kommer på et umarkert løp, og skyter hardt ned til høyre for Trosviks keeper. Akkurat da, smakte 2-0 veldig godt. Fordi det på det tidspunktet like fort kunne ha stått 1-1.
Etter 2-0 ledelsen så tar Trosvik litt over, om det er fordi de skrur opp et gir, eller fordi vi detter bakpå, vet jeg ikke? Uansett så holder vi unna til det er igjen ca 2 minutter. Da reduserer Trosvik etter en veldig bra corner som blir slått over Espen, til en ventende Trosvikspiller på bakerste....
Dommer gjør oppmerksom på at han har lagt til 3 minutter, og det blir et tøft stormløp mot DFI sitt mål.... et frispark for Trosvik på 25 meter helt i siste minutt kunne ha blitt sjebnesvangert, men det blir klarert og da blåser en god dommer fra Gresvik av kampen!

Seier 2-1 mot Trosvik idag var et meget godt resultat. Hele laget gjør en solid jobb, men skal noen nevnes, så er det lett å gi litt ekstra skryt til Samale, som er overalt..... Shami som er en skikkelig arbeidshest på topp og flink til å jobbe hjem. Stopper Christian gjør en bunnsolid jobb på midten bak!
Spillemessig ble dette aldri noen opplevelse, til det var Ullerud for dårlig. Men morsomt var det, spesielt for oss fra Drøbak!

Vet ikke om Trosvik leser dette, men om de gjør det, så vil jeg takke både laget og støtteapparatet rundt! Hyggelige høflige gutter og en utrolig trivlig gjeng som følger dem! Gleder oss til å komme til Fredrikstad!!

Lasse

Tap for 3. laget

Drøbak tapte 2-0 mot førstelaget til Rygge på grusen på Høyås torsdag kveld. Rygge ledet 2-0 allerede etter ti minutter, da så det stygt ut, men vi jobbet oss godt inn i kampen igjen. Ettter de første ti minuttene var det jevnt og spennende resten av kampen. Spillet bølget frem og tilbake, med gode sjanser til begge lag. Vi hadde nok sjanser til å vinne denne kampen, men denne gangen ville ikke ballen i mål. Det var mye godt spill på en vanskelig grusbane, der ballen spratt litt som den selv ville. Gutta stod på skikkelig gjennom hele kampen. Jeg takker alle for en strålende innsats!

Med en slik holdning og innsats som i dagens kamp er jeg sikker på at vi scorer mål og vinner neste kamp borte mot Sprint Jeløy 2. Dette er siste kamp før ferien, kampen går den 12. juni.

Si ifra tidlig hvis dere ikke kan spille kampen mot Sprint Jeløy 2.

Jeg var inne å så på tabellen i dag og vi topper den! Det er jo strålende!

Hilsen Ivar

Kamp mot Trosvik på Ullrud!

DFI 1 spiller mot Trovik på Ullerud i dag klokken 18.00

Oppmøte for TG1 klokken 1715 på Ullerud!

Lasse

torsdag 3. juni 2010

G15-2 spilte 1-1 mot Østsiden på bortebane!

Dette var gøy gutter! Igjen viste G15-2 stor innsatsvilje, mye fint spill langs bakken og mange sjanser. Sluttresultatet kunne vært annerledes og bedre hvis vi hadde satt flere av de sjansene vi hadde alene med keeper, men med mer trening setter vi flere i mål.

Troppen som reiste til Østsiden i dag var redusert til 11 spillere og av dem var 4 fra 96-laget. 5 av de 7 ordinære G15 spillerne slet med skader eller "vondter" og det var før vi startet kampen. Ingen innbyttere betød hele kampen på alle 11, men du verden så flott det gikk.

Joakim Lien i mål spilte sikkert og viste flott teknikk ved å holde et par lange harde skudd uten å blunke. Flott å se på. Petter med lyskestrekk på venstre back og Andreas på høyre holdt kantene til Østsiden i sjakk og i midten jobbet Adrian og Lars Isaksen sikkert og godt mot en vanskelig og god spiss.

På midtbanen kjempet Espen i dypet og Magnus Hart og Aleks som indreløpere. Aleks var sliten etter mange kamper i den siste tiden, men spilte en kjempekamp. Veldig mye løping og dueller. Kjempeflott Aleks. I dag stilte du opp for laget. Det gjorde Benjamin også med teipet ankel etter overtråkk. Stor fart, mye innsats og scoring 2 minutter etter han overtok spissplassen. Veldig flott.

På andre kanten løp Jørgen på nytt og på nytt på oppspill i bakrommet og hadde veldig mange fine løp helt rundt backen med innlegg foran mål. Veldig sliten, men med flott lagmoral og stort pågangsmot. Fint å se Jørgen. Med litt mer flaks hadde vi hatt flere scoringer i dag. På topp kjempet Martin iherdig og skapte flere sjanser enn på lenge. Nesten mål ble det og.

Med 11 spillere var det ingen friske bein å sette inn på banen, men vi omrokkerte plassene noen ganger, og Andreas fikk briljert på midten i annen omgang når Espen gikk ned som midtstopper og tok ansvar. Lars tok plassen på backen og var med flere turer i angrep som kunne ha endt i mer enn en scoring. Flott innsats Lars. Også veldig flott innsats av Magnus Hart, fin touch og kloke valg.

Østsiden hadde også sine sjanser og to tvilsomme offside avblåsinger, en hver vei, i de siste minuttene kunne fort ha avgjort kampen i et av lagenes favør. Noen mente også at dømmingen var "litt hjemmedommer" og vi fikk hvertfall ingenting gratis.

Det ble imidlertid ikke flere scoringer på Østsiden, men vi reiste hjem med slitne gutter og stolte og fornøyde foreldre. Dette minnet mye om kampen mot Moss.

Vi er veldig godt fornøyd med dere gutter. Nå kan kroppene hviles og "vondtene" leges. Neste kamp for G15-2 er ikke før om en hel uke.

Knut og Eric

"NYE SKO"?

Røverkjøp!
Fjorårets model Adidas Predator, kjøpt i USA, men dessverre for små for Øystein!
Først til mølla får en knalltilbud, skoene er aldri brukt, orginalboks og pose. Str 42
Kontakt Øystein på mail!
svholsen@gmail.com


onsdag 2. juni 2010

Oppmøte til G15-2 kamp mot Østsiden!

Da skal G15-2 til Østsiden å spille KM kamp i morgen torsdag 3.juni. I tillegg til Trg 2 møter Joakim Lien, Magnus Hart, Lars Isaksen og Andreas Semmen. Totalt 11 spillere.

Vi har registrert forfall fra følgende i Trg 2: Henrik N, Fredric og Aftah.

Ruben spiller 3.lagskamp.

Må ha avklaring fra: Martin og Benjamin, ellers er vi 9. Håper Aftah er bra nok til å bli med.

Oppmøte Pizza Baron kl. 17.30. Kamp i Østsiden KG kl. 19.15.

Eric

tirsdag 1. juni 2010

Kamp for 3. laget på torsdag

Hjemmekamp på Høyås torsdag 3. juni. Oppmøte kl. 18.30. Kampstart kl. 19.15.

Motstander er Rygge.

Følgende spillere møter til kamp denne dagen: Lloyd, Øystein, Steffen, Magnus M., Even, Dennis, Joachim U., Adrian R., Kristoffer, Ruben, Espen B., Thomas B., og Sebastian.

Vi har ikke mange spillere å velge mellom, så her må alle møte.

Joachim U. tar ansvar for oppvarmingen.

God oppvarming er viktig!

Hilsen Ivar

G15-2 Adidas cup onsdag mot Klemetsrud

Adidas cup kamp for G15-2 spilles onsdag 2. juni på Ullerud kl 18.00. Oppmøte kl 17.15. I tillegg til treningsgruppe 2 møter Magnus M, Joakim U, Ruben, Adrian R, Espen B og Joakim S.