mandag 1. november 2010

tung søndag for DFI 1

to kamper på Ås også søndag for DFI 1. Litt redusert i mannskapet, etter at Ulrik fikk ødelagt foten lørdag, og Rino ikke kunne stille til første kamp søndag!
Først spiller vi mot et meget godt Stabæk lag, som kjørte første halvdel av førsteomgang meget overbevisende, og ledet 2-0 på oss relativt tidlig og før vi kom helt igang. Men så kommer vi igang og skjønner at det må enda litt tøffere jobbing til! Når vi får et frispark på ca 30 meter, og Joakim E slår meget presist på Stabæk-målet, en av forsvarerene går opp og stusser vakkert over egen keeper! 2-1 NYDELIG Joakim!! Like etter har Shami en i stanga, og akkurat da EIDE vi kampen...når Henrik klarerer "langt" på en Stabækcorner rett før pause, så detter ballen ned i bakrom og en meget kjapp Vegard snapper opp og setter den sikkert i mål, dommeren blåser til pause like etter! At vi makter å komme tilbake i omgangen, og overta initiativet i omgangen er STERKT gjort!
Pause...
2.omgang fortsetter med DFI-press og vi tror nok at vi har overtatt kampen, men da skjer det fatale... Stabæk får 3-2 og 4-2 på to litt heldige scoringer etter 5 og 6 minutter av 2.omgang.... litt mot spillet akkurat da, og dette preger kampen videre. Vi har flere sjanser, men makter ikke å få ballen i mål. Da er det også naturlig at Stabæk får ytterligere ett mål, og vinner komfortabelt 5-2...
I løpet av kampen ender vi "uten benk", da både Joakim S, Tora og Mikkel sliter med "vondter".
Tallene er styggere enn matchbilde, men totalt sett så var selvsagt Stabæk et meget godt lag!

Før siste kamp, så får vi enda noen forfall....
Mats ender opp i sengen, Samale sliter og melder forfall, Joakim S har "lyske-vondt" og Tora er usikker.
Heldigvis så har vi villige forsterkninger og Aleks, Benjamin og Espen SH stiller på et øyeblikks varsel for å sikkerstille at vi kan spille siste kamp mot Oppsal! I tillegg så er Rino tilbake og klar for kamp!

Oppsal er også et av neste års interkretslag, og har spilt meget bra i Oslo-serien iår!

Denne kampen blir like intens som de tidligere, ikke minst ford ALLE er fryktelig slitne. 4 fulle kamper (2x35 min) på 2 dager mot GODE lag er slitsomt! Dette er tydelig i feil som vi vanligvis ikke ser, vi brenner flere 100% muligheter, og slipper til Oppsal på steder vi vanligvis ikke gjør! Oppsal tar ledelsen 1-0, litt irriterende, for her mener vi faktisk at vi er et bedre lag!
Like etter er det balanse i regnskapet, Vegard kommer på et av sine løp og slår inn en hard ball på 5-meteren, den går forbi flere, men ender opp hos Fredrik som står tålmodig å venter på bakerste. Han setter den sikkert! 1-1
Oppsal går nok en gang opp i føringen, og nok en gang er det en "dødball". I denne cupen har det vært tydelig, vi har ikke sluppet inn "spillemål", men taper dueller innfor egen 16 meter, her må vi bli mye tøffere! 2-1 til Oppsal!
Ikke lenge etter etter det klart for et vakkert mål, denne gangen er det Rino som forserer midtbanen og slipper lekkert til Vegard som kommer som et hurtigtog, Vegard setter sikkert og 2-2!!
Etter dette er det enveiskjøring, DFI er best i alt og har flere kjempesjanser, Vegard har bl annet en i tverra,
Det ender 2-2, og gutta er litt mellomfornøyd!

Alt i alt gutter, dette er bra! 4 tøffe kamper mot 4 VELDIG gode lag, typisk slike lag vi skal møte i neste års interkretsserie!
Nå har dere skjønt at nivået neste år er vesentlig høyerer enn i Østfoldserien, men samtidig ikke umulig!
Hard god trening i vinter, og vi er forberedt på en morsom sesong i Interkrets neste år!