fredag 15. april 2011

Årets første seier kom mot Ås

Det var tid for å rette opp mandagens noe unødvendige tap, og dette fikk Ås ungjelde for. Gutta med godt duellspill at vi kan når vi har bestemt oss.
Høyås er en bane det er nesten umulig å spille god fotball på. Men å vinne dueller er minst like viktig her som på gress. Og det gjorde vi.
Henrik gjorde ganske fort 1-0. Deretter var det kriging og stillstand lenge før Ås utlignet på et frispark. Mot slutten av omgangen ble vi tildelt frispark i samme posissjon og Joachim scoret pent.
I annen omgang hadde vi vel helt grepet på kampen. Både Ole Anders og Kristoffer var frempå og puttet en ball i kassa bak en stor og meget hardtsparkende Ås-keeper, før Ås fikk sitt trøstemål. 4-2 var et helt greit resultat slik det utviklet seg.
Tror Lloyd er glad for å slippe å spille på Høyås med det første da hans mange turer for å hente baller i sjøen bak mål var en kald opplevelse for beina.
Det ryktes at neste kamp skal gå onsdag 27. April borte mot Råde.