onsdag 28. september 2011

Uavgjort mot Kambo

Kamp med rekordsein start mot Kambo klokken 20:00 tirsdag kveld.
En kamp som inneholdt det meste og som aktivt prøvde å påføre foreldre og andre tiskuere hjertefeil i løpet av de 80 minuttene den varte.
Kambo presset i 5 minutter før vi overtok spillet ganske fullstendig resten av første omgang.
Resultatene lot heller ikke vente på seg og vi gjorde ganske raskt både 1-0 ved Magnus R., 2-0 ved Martin og 3-0 ved Kristoffer etter at Magnus hadde truffet tverrliggeren med et nytt skudd.
Så er det denne vanskelige 3-0 ledelsen vår da....
I vant rytme mistet vi nitiativet i kampen og tillot Kambo å komme tilbake med sin 1-3 scoring før pause.
Etter pausen fortsatte det litt usikre spillet uten noe moment og mål og mening fortsatte. Vi klarte i rask rekkefølge å klage på både dommeren og hverandre samtidig som Kambo satte inn 2-3, 3-3 og 3-4.
Så,...sånn helt ut av intet liksom greide gutta plutselig å skru på knappen igjen og valset over Kambo hadde flere 100%-sjanser o Espen S.H.satte til slutt en av dem til 4-4.
Hvem i hule heite fant den riktige kommandoen ? Og hva var det ?
Håper vi finner ut det før neste kamp for da er vi veldig vanskelige å holde følge med.
Alt i alt en bra kamp, men vi kunne sløyfet den midterste perioden på en halvtimes tid.