torsdag 29. januar 2009

Herlig treningsuke

Etter å ha tråkket i søle og myr noen treningsøkter på Høiås, er det herlig å komme inn og få trent i hall med godt lys og gode forhold. Kvaliteten på øktene blir også vesentlig bedre, og med tre trenere på plass blir det god oppfølging på de ulike gruppene. Vi jobber mye med tidlig press, dvs 1.forsvarers valg, og etter noen økter begynner gutta å skjønne at det ikke bare er 1.forsvarer som må jobbe, men at også resten av laget må greie å holde trøkket oppe. Jeg var også innom Frognhallen torsdag, der gutta var i gang med den fysiske økta. Der observerte jeg at flesteparten av gutta er i vesentlig bedre form enn da vi starter for snart tre uker siden. Takk til Christian W og de andre som følger opp disse øktene på en glimrende måte!

Hospitanter!

I de kommende ukene vil vi også få besøk av noen 96-spillere som skal hospitere med oss. Men ikke med mer enn 2-3 spillere av gangen. Dette er veldig gode fotballspillere, som helt klart vil greie å holde vårt nivå! Så dette blir både moro og spennende.

Til sist vil jeg minne om at det kun er en uke til vi skal spille cup i Mjøndalen. Hvem som skal spille på de ulike lagene vil det bli informert om tidlig neste uke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar