tirsdag 3. februar 2009

Møte i ressursgruppen

Mandag 2 februar var det nok et møte i ressursgruppen. Praktiske ting rundt organsering av treninger og laget ble diskutert.
Kort oppsummert ble følgende besluttet;
  • Mandagstreningene fortsetter klokken 1600-1730 på mandager, dersom værutsiktene for tirsdagen ser bra ut (kaldt og uten nedbør) kan utetrening på Høiås tirsdager være et alternativ fremover. Beskjed gis til spillerene hver mandag. (dersom utetrening tirsdag, blir det ikke trening onsdag) OBS alle foreldre, Kunstgress, grus, parkett og asfalt setter store krav til forskjellige SKO, viktig at gutta bruker egnet fottøy for å hindre slitasje.
  • Lørdagstreninger på Ski, husk at disse er tilgjengelige for alle som spiller på laget, uansett om man har betalt KG avgift eller ikke. Alle er velkomne. Mangler du transport? Ta kontakt, spør en av spillerene eller ta kontakt med Lasse.
  • Spillersamtaler, forventninger til ønskelistene om hvor en spiller ønsker å spille eller tror han skal spille. Møtet besluttet at trenerne innkaller spillerne til individuelle samtaler hvor det blir snakket om alt fra laguttak til spillerposisjon og spilletid. Spillerne blir fordelt på trenerne for at ikke enkeltbelastning på en trener blir for stor.
  • Vi voksne har gjennom flere år bevist at vi veldig engasjerte på våre "poders" vegne, når det gjelder alt fra laguttak, til posisjon og spillertid. Vi har også synspunkter på det meste fra treningsinnhold, gjennomføring etc. Dette er selvsagt bra, men også en stor belastning for trenerne som skal forholde seg til alle. Møtet besluttet å FREDE trenerne, alle skal fortsatt få komme med sine innspill, men vi vil at innspillene går til to valgte representanter, som kan "sile", men også sørge for at relevante tilbakemeldinger kommer frem til trenerne. Representantene er valgt, det ble Sanne Jensen (mammaen til Kristoffer) og Kenneth Karlsson (pappaen til Ulrik) så har du innspill, synspunkter eller mener noe er feil? Ta det med disse, og ikke med Per/Ivar.

Mjøndalen cup til helgen 7 og 8 februar.

  • G-15 spiller lørdag, laget er tatt ut, nærmere info kommer her på bloggen
  • G-14 spiller søndag, lagene er tatt ut, nærmere info kommer her på bloggen
  • VIKTIG! Alle som skal spille på G-14 søndag har OBLIGATORISK OPPMØTE på kunstgresstrening på Ski, lørdag 7 feb. Vi skal trene med lagene

Utover disse punktene ble de diskutert rundt det praktiske, til Danmark

  • Antall ledere, betaling etc. Mer info kommer senere

Samt diskutert alt fra dugnader, mulige sponsorer, arrangement, drakter og overtrekk. Dette er også ting vi kommer tilbake på.

Mulige meninger/innspill må gjerne sendes Lasse Aarstrand.

Neste møte i gruppen ble besluttet holdt den 30 mars klokken 1930.

På vegne av gruppen

Lasse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar