søndag 30. januar 2011

Bra innsats i Mjøndalen Hallcup

15 av våre gutter dro på cup fordelt på 2 jevne lag.
Gruppespillet besto av 3 kamper på hvert lag hvor vi tapte bare 1 av 6 kamper. 1. laget gikk dessverre ikke videre, mens 2. laget hadde stålkontroll med 3 seire. Det ble vist mye bra spill og fremfor alt god holdning.
Det er imponerende å se hvordan gutta tar både med og motgang. Dagen ble vel gaanske laaang for de fleste og når semifinalen og bronsefinalen gikk, hadde nok våre gutter gitt sitt og avsluttet litt for dagen. Da rant målene inn i feil ende. Og det var nok ikke mest Lloyd sin feil for å si det sånn. (Og han spilte 8 kamper)...
Når det er sagt så er det jo litt sånn at vi dro på cup med 1 eneste innbytter på hvert lag mens de fleste andre hadde et lite galleri med ekstra spillere. Da blir det slitasje utover dagen. Vi pøste jo inn mål på riktig side også og Martin åpnet 2011-kontoen med å gå rett på 2-sifra.
Slått på Målstreken !

Alt i alt hadde vi en morsom dag i Mjøndalen og vi fikk riktig mange meget gode treningsøkter. Gutta står ganske støtt på beina selv når det stormer litt og dette lover veldig bra. Er det noe vi kan forbedre så er det vel utholdenhet og det har vi tid til å rette på. Nå er det hjem å lege sine sår og trene mer mot sesongen.
BRA GUTTA !

Claes

1 kommentar: