tirsdag 8. februar 2011

Skikarusellen onsdag 9. Februar klarer dere slå trenerne ??? (Neppe !)

Først: Onsdag 9. må dere gå klassisk.
Vi går litt i veien for de andre løperne og ødelegger litt spor når de går klassisk, så denne onsdagen går også vi klassisk. Smørehjelp finner dere på arenaen, vær tidlig ute og husk startnummeret deres.

Vi har nå gått 2 renn og etter å ha sett litt på resultatene er nå konkurransereglene klare. I hovedsak går de ut på å få flest mulig til å starte og å få best mulig plassering. Det er kamp spillerne - mot trenerne og foreldre.
Det gis poeng således:  Plassiffer er at vi legger sammen alle plasseringene for hver gruppe og deler på antall deltagere i gruppa. Spillerne i første renn: 1,2,3,4,6,8 og 8 gir plassiffer 32/7=4,5. Så deler vi det påmeldte antallet løpere på antall som stilte opp med tallet av de pmeldte løperne 11/7=1,5  ---> 4,5/1,5= 3
1 Adrian Røvig, 2 Joachim Unger, 3 Jørgen Moe, 4 Magnus Mortvedt, 5 Claes-H. Unger, 6 Espen Halvorsen, 7 Helge Halvorsen, 8 Ruben Andersen, 8 Dennis Fjellstad.
Spillerne vant, (etter finregning), med 2,9 mot 0,58 i første renn, mens trenerne vant andre renn med 1,0 mot 0,9.
Stillingen nå er altså Spillerne - trenerne 3,8 - 1,5.
Men stillingen forandrer seg meget fort og trenerne har meldt om massivt oppmøte i morgen og det kan fort forandre hele styrkeforholdet.  3 utvalgte på det seirende laget får pølse på første bortekamp dersom kiosken er åpen.

Følg med.  Claes

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar