lørdag 14. mai 2011

Ny seier mot Sprint

Torsdag skulle vi endelig møte Sprint på Amfibanen på Jeløya.
Vi har tidligere spilt jevnt med Sprint og både vunnet og tapt for dem. Siden den gang har de mistet endel spillere så de fikk beskjed om at de godt kunne ta med seg litt førstelagsspillere.
Det gjorde de nok, men de burde nok tatt med noen fler.
Drøbakgutta eide kampen fra start til slutt borsett fra noen meget små perioder.
Det tok ikke lang tid førAleksander hadde lagt den første ballen bak Sprint-keeperen. Deretter bølget kampen litt fram og tilbake og på et av sine få angrep greide Sprint å presse ballen opp i hendene på en av våre og da blir det jo fort straffespark.
Straffen ble tatt og det var et godt skudd, men Lloyd gjorde en meget bra redning og avverget det hele.
Etter litt press ble det Asgeir som la på til 2-0.
Ikke lenge etter fikkvi frispark i god posisjon og Joachim scoret ganske utagbart. Før minuttet var gått fikk vi frispark på samme sted, men denne gang satte Joachim ballen 30 cm lenger til venstre og utenfor.
3-0 til pause var vel greit.
I annen omgang fortsatte kampen i samme spor, men mål ble det ikke. Stefen hadde lovet scoring og han var nære på etter å ha blitt splt gjennom. Neste kamp kanskje ?
Det var veldig mye bra innsats denne kvelden. Gutta tok initiativ og rev til seg ballen og dytta den oppover gang på gang. Veldig bra av hele laget ! Og fremfor alt; Godt humør og bra stemning, akkurat sånn det bør være.

Claes

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar