tirsdag 3. mai 2011

Ny seier !

På en kjølig kveld tok vi imot Skiptvedt på kunstgresset.
Det var en kamp vi forventet å ta grep om, og det gjorde vi fra første stund. Bortelaget var på meget få visitter innenfor vår egen 16-meter og det ble en veldig kald kveld for Lloyd. Så kald at han til slutt måtte raide opp på egen corner ofr å få luftet seg litt.
Vi hadde godt spill bra innsats, men målene lot vente på seg. Til slutt løsnet det litt og Joachim fikk satt inn det første.
Rette etterpå fikk vi corner. Espen svingte den inn rett foran mål, Kristoffer var involvert og begge kunne kanskje vært kreditert målet, men det var vel egentlig selvmål.  Der kan vi se hva hardt press kan føre til. Før pause puttet allikevel Kristoffer på en i kassa slik at det stor 3-0 til pause.
Andre omgang ble et eneste langt press mot Skiptvedt målet. Noen hadde satt på et eller annet usynlig stengsel foran målet slik at det ikke var mulig å få den lærkula over målstreken før Dennis til slutt greide å hamre inn 4-0.
Forsvaret vårt ble satt på noen meget få, men alvorlige prøver. Disse ble løst meget elegant. Ingen mulighet til å komme gjennom der - stengt dør.