fredag 3. juni 2011

Kamp 2 fredag- 1-3 tap mot gruppevinneren

Lyngdal tok oss litt på senga først og hadde solid grep de første 10 minuttene, men etter dette jevnet kampen seg helt ut.
Dommerne i denne turneringen er av litt ujevn kvalitet og greide å blåse straffe for en forseelse 20 meter fra mål, men Lloyd avverget glimrende. Alikevel klarte de å få et mål etter godt gjennomspill.
I annen omgang spilte vi fortsatt jevnt, men de hadde noen effektive gode angripere som ordnet 2 og 3-0. Nå skal det sies at 2-0 kom etter at dommeren først hadde gitt oss innkast og våre hadde løpt i angrep, - før han plutselig ombestemte seg og gav innkastet til Lyngdal og da var det temmelig tomt hjemme hos oss.
På slutten presset vi på og fikk vår redusering etter en heading av Henrik på corner.
Dermed ble vi nr. 4 i gruppa. Men den var så jevn at om vi hadde vunnet den siste kampen hadde vi fort vært nr. 2