torsdag 2. juni 2011

Smått sensasjonell seier til foreldrene !

Tidlig torsdag ble kampen mellom gutta og foreldrene/trenere gjort unna i Freja-parken.
Det lå vel i kortene at den eldre generasjon kom til å få juling av det litt værre slaget. Oppgjøret gikk, heldigvis for noen, på en noe forminsket 7'er bane.
Etter litt press fra gutta gikk foreldrene forsiktig opp i 1-0. Det spilte 6 foreldre og gutta byttet på med 6 nye spillere med jevne mellomrom. Darren sto fantastisk i mål. Dette bidro til at det til slutt sto 5-2 til de eldre. Det er usikkert om det var gutta eller foreldre og trenere som er mest overrasket over dette utrolige resultatet, men de sistnevnte så ut til å ha lite behov for ytterligere fysiske utfordringer resten av dagen og både satt og lå mye.
Lagledelsen er gjennom vinteren og forsesongen relativt gjeldstynget mht. utbetalinger av pølser og kebab. Spørs om ikke denne kampen må få konsekvenser for dette. 
Om DFI har et old-boys lag kan det være vel værdt turen å besøke dette foreldrelaget for en samtale, og om ikke A-laget snart er på sikker oprykksplass så kankje både Morten-Erik, Stein og Helge snarlig bør kontaktes for kontraktstilbud.

C.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar