torsdag 18. august 2011

Matchen mot Ås....

Vi kan ikke si at dette ble lett match.
Ås ydet oss god motstand og vi bar vel litt preg av en helg med full turnering.
Nå scoret også Ås først, men vi kvitterte ganske fort med Jørgen. Kan vel faktisk si at skuddet var såpass hardt at det gikk gjennom nettet. Så får vi heller lure på om det kanskje var et lite hull i det fra før.
Espen og Kristoffer gjorde fort 2-1 og 3-1 slik at vi var litt på den sikre siden.
Nå ble det lange perioder med kriging og slit og Ås gikk opp til både 2-3 og etterhvert 3-3.
Godt ut i annen omgang la Aleksander et frispark som curlet såpass at det skrudde seg inn i hjørnet bak en god Ås-keeper. Dermed ble sluttresultatet 4-3 til DFI.
Tror alle synes det var viktig å slå akkurat Ås så det satt vi pris på.
Bra spill og vi setter ganske mange av våre sjanser nå. Vi var nok endel nærmere 5-3 enn at Ås liksom skulle få utlignet, men det er liksom det å ta vare på sjansene og avgjøre kamper. Og det gjorde vi her.