lørdag 13. august 2011

Uavgjort og tap på de neste kampene i cupen

Neste kamp i Sandar-cup gikk mot Trond IL fra Trondheim.
Dette ble en 0-0 kamp som inneholt det meste unntatt scornger og det var jo smått utrolig.
DFI dominerte 1. omgang fullstendig og hadde fete muligheter til å avgjøre med skudd i tverrligger og andre store tilbud.
I andre omgang snudde kampen fullstendig slik at de som hadde kjøpt billetter i søndre sving fikk veldig mye valuta for pengene.
Trondheimslaget presset oss mye over på defensiven.
Kristoffer i mål var i det helt umulige hjørnet og full av selvtillit maste han på å få et straffespark imot seg. Han ble hørt og trønderne fyrte av en meget god straffe som Kristoffer strakk seg ut i full lengde for å ta.
Kampen ebbet ut med poengdeling.
Neste kamp gikk mot Elverum. De har et bra lag, men vi hang med dem og vel så det lenge.
Dommeren var vel ikke av den gode kvaliteten som er vanlig her nede og greide å klumse til et straffespark for Elverum etter at 2 av våre spillere kolliderte. Kristoffer klarte nesten å ta denne også, men den gikk inn.
Eter dette presset vi på bra og Asgeir utlignet på et flott angrep med en påfølgende 'pose' av vanlig Asgeir-kvalitet.
Etter dette gikk det desverre litt tråere en stund slik at Elverum gikk opp i 3-1 etter godt spill.