fredag 24. april 2009

Da er vi der

(G15 Moss 1- DFI 4-1) Våre 14-åringer viste for første gang denne sesongen, hva som bor i dem da de besøkte Melløs kunstgress torsdag kveld. Mossegutta ble tatt litt på senga, og i lange perioder hadde vi et meget godt tak på et mosselag med hele fem kretslagsspillere på G15. Hele laget fungerte meget godt, og hjemmelaget var tydelig stresset fordi de ikke greide å rundspille sine ett år yngre motstandere. Dessverre holdt det ikke helt hjem. Et par taktiske feil defensivt mot slutten av første omgang, sørget for at hjemmelaget ledet 2-1 til pause. I andre omgang forsvarte vi oss med nebb og klør så lenge vi orket, og først da kreftene var slutt kunne Moss avgjøre kampen de siste ti minuttene. Men gutta skal ha all mulig ros for innsatsen, og dette lover godt for resten av sesongen.