mandag 27. april 2009

Laguttak!

Da har trenerne "lagt" kabal. Dette var ikke enkelt, da vi i utgangspunktet har for få spillere, pga sykdom/skader, og fordi vi ikke får låne 96 spillere denne uken.
For å få dette til å gå opp, er vi nødt til å sørge for at flere av gutta spiller på flere lag denne uken.

Det betyr at det eneste laget som er "ferdig uttatt" idag, er G14-1 laget som skal spille i morgen. Dette laget et satt opp med 16 spillere. Etter denne kampen vil 3-5 spillere få beskjed om å stille på 14-2 kamp onsdag, og 3-5 spillere skal spille g15 kamp torsdag.

Vi har også spillere som skal spille på søndag.
G14-2 laget og G15 laget er satt opp med 11 spillere, som da blir utøket i morgen kveld!

VIKTIG, dersom det er spillere som står på disse listene som IKKE kan spille, må vi få beskjed snarest, dette er kjempeviktig da vi her har satt opp gutter som ikke har vært på så mange treninger i det siste..

G14-1
Kristoffer J, Lloyd, Petter, Adrian BN, Magnus M, Fredric S, Aleks, Joakim E, Jørgen, Ole Anders, Martin, Ulrik, Adrian R, Benjamin, Henrik N og Kim

G14-2
Kristoffer, Lloyd, Aftah, Even, Joachim U, Mats, Ruben, Sebastian, Simen, Steffen, Øystein, Kim

G15
Espen, Joakim S, Tor Magnus, Mikkel, Christian, Henrik A, Fredrik W, Espen H, Shami, Vegard, Peder

Dersom noen av de som spiller tirsdag, er uaktuelle onsdag eller torsdag, av en eller annen grunn, må det også meddeles meg.

Vi vil legge ut hvem som skal med onsdg/torsdag, så raskt det overhodet er mulig.

Oppmøte for kampen i morgen tirsdag, er på Pizza Baron KLOKKEN 1600.

Vi skal nå jobbe for at disse uttakene blir gjort med noe lenger fremforholdning, vet veldig godt at dette er for sent, men dere får ha oss unnskyldt.

LAsse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar