onsdag 29. april 2009

Kampen i dag!!

Hei!
Flott innspill fra Beathe på mail! Legger inn svar også her!

Nei. Det er ikke, og skal ikke være, noe nederlag å spille for Fun/G14-2. Det skal tvert i mot kanskje være den morsomste kamparenaen i år. Derfor benevnelsen FUN. (Da jeg gikk på skolen betydde dette GØY oversatt fra engelsk) Sånn må det være!!

Jeg har hatt en prat med Knut og Lasse og blitt enige om at følgende spiller Fun/G14 2 i dag:
Shami, Espen SH, Vegard, Benjamin, Jørgen, Martin B, Adrian R, Fredric S, Lloyd, Aftah, Mats, Sebastian, Steffen, Øystein, Kim og Hermann.

En kort oppsummering:
Shami, Espen SH, Vegard fra de som spiller G15 i morgen. Christian og Joakim S sparer vi grunnet knærne, Fredrik W har allergiplager og er forkjølet, Henrik A er forkjølet, Tor Magnus sliter litt med kramper i lår. Resten av G15-gjengen har jeg forstått har en stor prøve på torsdag, som de må øve på.(Rett/feil-gjelder det alle, de som ikke har det bør stille opp)
Av de som spilte i går blir følgende med:
Benjamin, Jørgen, Martin B, Adrian R, Fredric S.
I tillegg de som opprinnelig skulle spilt:
Lloyd, Aftah, Mats, Sebastian, Steffen, Øystein og Kim.
I tillegg kommer Hermann, broren til Peder, som jeg vet er god.
Totalt 16 spillere.

Det er utrolig viktig at de som står på denne lista møter 16:00 på Pizza B i dag. Vi må stille opp for hverandre. Jeg drar opp på skolen og varsler de som er der, sånn at de kan ta det litt med ro i gymmen.

Skader og sjukdom går det an å planlegge i forhold til. Men at det skulle bli så ille denne gangen var vanskelig å forutsi. Vi har vel nesten et helt lag ute, med alt fra feber/forkjølelse til kneskader og bindtarmbetennelser. Men dette skal vi få til!! For de kommende ukene kommer planleggingen til å være langt nøyere. Heldigvis letner kampprogrammet etterhvert, og for både G14 1 og G14 2 vil vi i neste uke ha tilgjengelige, meget gode, 96-spillere.
Så som Lasse har sagt. Bær over med oss denne uka. Den har også gitt oss en indikasjon på hvordan det kommer til å bli, og da må vi planlegge kampene både tidligere og nøyere.
Men til sist: Disse 16 spiller og stiller opp for G95 i dag!!

Shami, Espen SH, Vegard, Benjamin, Jørgen, Martin B, Adrian R, Fredric S, Lloyd, Aftah, Mats, Sebastian, Steffen, Øystein, Kim og Hermann.

Ivar styrer laget, og sørger for at de som spiller torsdag eventuelt får hvile litt. Laget skal spille på en fin gressbane i Gressvik.

Lykke til. Jeg har stor tro på årets første seier til DFI G14 2/FUN

mvhPer

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar