fredag 17. april 2009

Gode prestasjoner, enkle mål

(Trosvik-DFI 8-0) Som ventet ble Trosvik en tøff motstander for våre gutter da seriestarten i G15 åpnet på en flott kunstgressbane i Fredrikstad torsdag. Fjorårets kretsmestere fikk tidlig to skåringer, og slapp dermed å bli stresset av at kampen periodevis var jevn rent spillemessig. Vi har som målsetning å jobbe med den defensive strukturen i både midtbane- og forsvarsledd når vi møter presumptivt bedre lag i denne serien, og da er det fint å få en påminnelse om at vi må være nøye i de valgene vi gjør. Tre av målene kom etter at Trosvik fikk spilt ballen i vinkel mellom midtstopper og back sånn at Trosvik-spillerne kom alene med Espen i målet. Dette oppsto fordi midtbanen lå for høyt, spilte med litt for stor risiko for å gjenvinne ball, sånn at Trosviks meget gode midtbanespillere fikk tredd ballen mellom våre forsvarere som sto med for stort mellomrom. I tillegg fikk de tre skåringer hvor våre midtstoppere ikke er tydelige på hvem som faller av og hvem som møter. Da blir det fort mål mot så gode lag. Ellers var kampen i høyeste grad en positiv opplevelse. Mange hevet seg mange hakk gjennom kampen, og periodevis spilte vi meget god fotball. Og med litt mer besluttsomhet i angrepsrekka kunne både et og tre av angrepene resultert i mål. Gutta jobbet meget godt, og skal ha ros for at de hele tiden spilte fotball. Motstandernes trener synes vi var meget gode, og mente at det ikke var noe problem å spille på dette nivået når vi prøver å spille fotball. Så dette var bra. Og utover i sesongen får vi rettet opp disse nybegynnerfeilene, og da blir vi langt vanskeligere å skåre på!! Garantert.