søndag 26. juli 2009

Norway-cup, dag 1

Dagen starter på Ekeberg, bane 13, tiiiiiidlig om morgenen, klokken er så vidt passert 0800 når vi er på plass, kampstart 0900
DFI1 skal ut i første kamp, mot Klemetsrud2... litt nervøst før kampstart, men gutta ser bra ut på oppvarmingen. Og ingen ser ut til å plages med noe annet enn litt nerver...
DFI har god kontroll på kampen, og det tar ikke mer enn noen få minutter, før Shami stanger inn dagens første, på et godt slått frispark fra Mikkel. Shami er et konstant uromoment foran målet til Klemetsrud,og legger på til 2-0 og 3-0 før dommeren blåser for pause.
Noen spillerbytter blir gjort i pausen, og da tar det alltid noen minutter før vi har tryggheten tilbake. 4-0 kommer etter et kjempeløp av Vegard, hvor han løper fra midtbanen og helt ned til dødlinja, slår 45 ut til en umarkert Henrik A, som enkelt putter i mål. Deretter reduserer Klemetsrud til 4-1, før Mikkel avslutter dagens scoringer med en gjennomdribling og fastsetter sluttresultatet til 5-1.
Bra jobba, og en god start for 1.laget!

Deretter drar de aller fleste ned til Abildsø, for å få med seg DFI2's første kamp. Også den mot Klemetsrud, men da mot deres 1. lag.... urettferdig nok...
Kampen blir en veldig jevn match, hvor begge lag har sine store målsjanser. Klemetsrud får en inn i målet bak Lloyd, tidlig i førsteomgang, men den blir heldigvis annulert for angrep på keeper. Deretter har DFI2 noen store sjanser, veldig mye blir skapt på venstresiden hvor Andrine slår gjennom til Martin som ved flere anledninger er igjennom, uten at vi får ballen i mål. Pause 0-0.... dette ble spennende!
Rett etter pause scorer Klemetsrud på corner, surt... det var ufortjent! Men det tar ikke mange minuttene før vi svarer på samme måte! Corner fra Andrine, og på bakerste stolpe står Herman, 1-1, og ny spenning! På slutten av 2.omgang får dessverre Klemetsrud pirket inn sitt 2 mål, og vi taper derfor denne kampen 1-2 og fikk litt nedtur, men DFI gutta (og jenta :-)) skal ha all ære av innsats, spesielt 1.omgang var solid, og viste at dette laget har tenkt å sloss i alle kamper fremover!
Bra jobbet, litt sur start for 2.laget, men de tar neste!!