onsdag 29. juli 2009

Norway-cup, dag 4

Da var den kommet, den vanskelige dag 4. Fra og med i dag, er det slutt på puljespill. Nå er det vinn eller forsvinn. Den brutale cupen...
Idag var det DFI2 som skulle først i aksjon, motstandere fra Vikersund, 1/16-dels finale i B-sluttspillet. Begge lag kommer godt igang, og det bølger frem og tilbake, uten at det egentlig er noe særlig med sjanser. Etter hvert kommer DFI-laget på offensiven, og vi aner at vi har litt overtak, men så skjer det.. på et tilfeldig angrep, slenger en Vikersund avgårde noe som ser ut som en sleiv fra 20 meter, og med tett av DFI spillere foran Lloyd, er den ikke lett å se, rett i mål. Vikersund har tatt ledelsen, 0-1. DFI henter seg inn igjen, forsetter å jobbe og det skal ikke ta så lang tid, før vi får balanse i regnskapet. Martin scorer sikkert på et innlegg fra Andrine. 1-1 og vi er rolige igjen. Deretter er det enveis-kjøring, DFI eier kampen, men Vikersund holder unna. Så kommer en merkelig situasjon, Martin kommer perfekt igjennom og lobber over keeper, samtidig som keeper feller Martin..... Vi jubler for mål, men dommeren blåser.... straffe!
Her hjelper ingen protester, og Ole Anders går frem og setter straffen i stangen! Ole anders stuper frem og tar ballen, men da blåser dommeren frispark til Vikersund (for dobbel-touch)... det var tungt....
Men det fikk en bra slutt, et herlig angrep fra DFI, som starter helt nede på venstre siden, Jørgen slår en nydelig crosser helt opp til Mats, på høyresiden som slår et hardt innlegg på bakre stolpe, og der er Martin.... 2-1 til DFI.... kanongøy!
DFI2 er klare for 1/8 finale! Kanon gøy! Bra innsats gutter, og veldig fortjent!!!

Så var det rett avgårde til DFI1's kamp på bane 4, her skulle gutta opp i 1/32 finale mot Åsgårdstrand. Dette var første hinder i sluttspillet!
Det var ikke gått mange sekundene før vi fikk et forvarsel på at dette ble tøft, rufsete spill hvor vi blir sene både i dueller og ikke minst på 2.ballene og Åsgårdstrand takker og tar i mot, 0-1 før det har gått to minutter. Så blir vi offer for litt uflaks, et skudd som skifter retning på en forsvarspiller og forbi Espen, 0-2. Nå skjønner vi at dette blir en "krigekamp" og gutta kommer opp et gear, men fortsatt har Åsgårdstrand et godt tak på oss. Vi får et bra angrep, hvor vi ser at det nytter, Shami kommer igjennom og lader venstrebeinet, fantastisk skudd og 1-2! Skulle vi klare å komme tilbake? Neida, vi gjør ikke det. Så selv om vi slåss for livet, var det langt mellom lyspunktene, Fredrik har et kanonskudd i "tverra" som hadde fortjent å gå inn, men alt i alt så blir vi slått av et veldig bra lag som ville veldig mye mer enn oss. Når jeg legger til at Espen i målet var vår definitivt beste spiller, med flere kanonredninger, og at Åsgådrdstrand alikevel slår oss 1-5, så sier det sitt.
Jeg satt i bilen på vei hjem og tenkte på "seriefinalen" i fjor, kampen mot Askim... det minte mye om det... regn, kaldt og et skikkelig surt tap, i en viktig kamp!
Gutter, dere kan revansjere dette.... ved å være skikkelig tent og klare i neste kamp mot Askim, kvartfinalen i Adidas... klare for å vinne?

Alt i alt, kanongøy med DFI2. Kjempefortjent seier!
Trist med DFI1, men dette snur vi til litt ekstra vilje!

Vi sees på Ekeberg torsdag morgen 0910 bane 15 for 1/8dels finale! Heia DFI

Lasse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar