mandag 27. juli 2009

Norway-cup, dag 2

Noe senere start idag, så de fleste av gutta hadde vel fått nok søvn, DFI1 skulle igjen først ut, denne gangen mot Skjoldar/Vats/Vik, og kampen gikk på Furuset.
Denne gangen tok det laaaaang tid før vi fikk det første målet, kampen ble ført av DFI, men det ville liksom ikke bli mål. Så startet det, akkurat som igår, et godt slått frispark fra Mikkel, som Shami stanger i mål...1-0... og da er det skikkelig irriterende at Skjoldar får utnyttet litt ukonsentrert forsvarspill og utligner noen få sekuder senere! 1-1 til pause kjentes veldig urettferdig.
I andre omgang virker det som om gutta har skjønt at her må det litt tøffere innsats til, og plutselig så løsner det. 2-1, Ulrik stanger inn et kjempeinnlegg fra Joakim E, og like etterpå får vi 3-1 når Joakim S nikker inn et innlegg fra Mikkel.... Mye hodemål :-)
Kampen punkteres definitivt med 4-1 på et kjempeskudd fra Aleks, så selv om Skjoldar får en redusering til 4-2 på slutten så er også denne kampen allerede avgjort. Seier nr 2 for DFI1.
Bra innsats gutter....
Rask forflytning opp til EKEBERG, hvor DFI2 entrer banen sammen med Fyresdal og regnet :-), jeg har så vidt kommet inn på sletta, når jeg hører DFI-jubel... og ser at Kim slår hjul! 1-0 til DFI,og det før kampen er skikkelig igang. Deretter skjer det lite, men etterhvert får Fyresdal dessverre pirket inn en litt dårlig klarert ball som spretter inne på 5-metern. 1-1...
Mot slutten av 1 omgang, kommer Andrine løs på venstrekanten, og bestemmer seg for å gå selv, og avslutter sikkert opp i motsatt hjørne. 2-1 til DFI, den var vakker!
2-1 står seg til pause,
2 .omgang blir veldig lik 1.omg. det er DFI som styrer og har kontrollen, Fyresdal blir aldri veldig farlige foran mål, og de gangene de kommer opp, så er Lloyd våkent ute og avverger.
Martin slår en bra corner, som Ruben elegant ekspederer rett i mål, 3-1. Nå virker dette avgjort, men DFI er ikke helt ferdig, og fortsetter å presse, hardt. Her må jeg få lov å nevne Ole-Anders, som jeg synes gjør en kjempekamp. Presset gir til slutt uttelling, et skudd fra Martin, som keeper klarerer, rett i beina på Jørgen, som sender den rett i mål... 4-1 til DFI... kanonkamp! Den satt!!! Og som vi sa i går... dette laget VIL mye, og dette viser absolutt at de hadde litt uflaks igår!"
Bra innsats gutter!!

Seier i begge dagens kamper! Det er morsomt å være DFI G-95 supporter om dagen, gleder meg til i morgen!