torsdag 30. juli 2009

Norway-cup, dag 5

Tidlig opp på morgenen, så passerer vi forbi bane 6, hvor DFI G96, spiller sin 1/8 finale mot Frigg fra Oslo. De gode 96-gutta vinner 5-1 og er klare for 1/4finale mot Mathare United, kl 1420 på bane 6, kom dit og hei på DFI!!!

Deretter løper vi bort på bane 15, der våre gutter skal opp i 1/8-dels finale i B-sluttspillet. Dagens motstander er... Søya/Todalen/Kvass/U... her var det mange navn, men de ropte Søya, så vi kaller dem det!
Det er fryktelig vått, glatt og sølete, så dette blir en knokkelkamp. Allerede etter noen få minutter er Ruben farlig frempå, men keeper redder. Kampen bølger hele omgangen, og som den objektive tilskuer jeg er så kan jeg med sikkerhet konstatere at DFI hadde overtaket hele perioden, men lagene går til pause med 0-0..
Kampen blåses igang igjen, og så mot alle odds, så kommer Søye opp og utnytter en forsvarsfeil, 0-1, skikkelig urettferdig...
DFI står på og snart for vi et frispark på 20 meter, instruksen fra Knut på sidelinjen lyder, Ole slår, Herman foran mål... og Ole slår, på Herman foran mål, som scorer... 1-1.
Så løsner det, like etter Jørgen jager er ball som tilsynelatende er keepermat, men keeper misser på glatta og da er Jørgen der og putter sikkert i åpent mål...2-1 til DFI. Så får vi en corner fra venstre, som Martin slår gjennom hele forsvaret til Jørgen på bakerste, 3-1! Og DFI er ikke ferdig, like etter kommer Martin igjennom på et av sine mange løp, og blir felt innenfor 16 meteren, straffe. Mats går frem, og banker den sikkert i mål! 4-1 til DFI.
Først og fremst en lagseier, alle slåss og står på hele kampen. Har lyst til å nevne Jørgen som gjør en glitrende kamp på høyresiden!
Bra, dagen er ikke klar, nå er det ny kamp, 1/4 finale mot VOSS!