tirsdag 28. juli 2009

Norway-cup, dag 3

For 3 dag på rad, var det DFI1 som skulle først i aksjon. Avspark kl.1200 er midt i blinken for at vi foreldre må bruke en hel feriedag for å følge gutta, men det er vel greit :-)
Kampen idag var kanskje ikke den viktigste, vi var vel flere som hadde kalkulert med at vi allerede var puljevinnere, selv om det fantes en teoretisk mulighet for at vi kunne havne på annenplass. Men nå er det sånn at fotballkamper må spilles før vi kan skrive historien.
Kampen kom igang og dette var tydelig fra første øyeblikk, DFI var best på banen og det tok ikke mange minuttene før målene kom, kort fortalt skjedde det slik....
1-0 et nydelig gjennomspill fra Peder til Ulrik som setter den rolig inn med utsiden av foten.
2-0 tror jeg var et selvmål, etter mye klabb og babb inne i fem-meteren???
3-0 igjen er det pasningsfoten til Peder, frem til Vegard som putter sikkert
4-0 slår Vegard inn fra høyre siden, via hode til Ulrik og til Shami som stanger den i goalen.
5-0 Aleks som stikker igjennom til Vegard som igjen setter den sikkert i mål
6-0 Aleks med en nydelig langlobb fra 20-25 meter
7-0 Shami jobber seg igjennom på egen hånd... og til slutt
8-0 etter at Ulrik spiller pent igjennom til Shami som fullfører de 8....
Bra gjennomført, og med det så er DFI1, puljevinnere og klare for 1/32 dels finale.
Bane 4 , onsdag kl 1750, motstander er enten Åsgårdstrand eller Voss

Så da... laaaang pause frem til DFI2 skal spille sin kamp klokken 1730....

Vi på sletta bruker litt tid på å prate igjennom situasjonen... med seier eller uavgjort i siste kamp vil DFI2 være klare for A-sluttspill. Men A-sluttspill er unektelig veldig tøft, og kanskje ikke det vi vil, eller? Tap i sistekamp, og vi er trygge på 3 plass i gruppen og B-sluttspill. Et B-sluttspill gir selvsagt en vesentlig større mulighet for flere kamper....

Så her var det mange spekulasjoner, om hva vi burde... og skulle....
Men det er ikke så vanskelig når alt kommer til alt. Guttefotball har ikke de evnene... det er rett å slett ikke mulig å engang tenke seg mulgiheten for å forsøke å legge seg... guttespillere spiller for å vinne, alltid, uansett hvor lurt det er å tape... sånn er det bare.
Så når DFI2 entret banen klokken 1730, så var det for å vinne!.... men det ble tøft.
Farsund var definivt ute etter plassen i A-sluttspillet, og ga alt. Dette ble tøft. Lenge sto kampen å vippet, men til slutt var det Farsund som tok ledelsen... 0-1. Det målet var litt utidig, kom egentlig etter en litt dårlig klarering, med påfølgende usikkerhet hvor ballene til slutt lå i nettmaskene. Da Farsund gikk opp i 0-2, så det mørkt ut og vi tenkte vel egentlig at nå var det kjørt..... men like etter fikk vi et nydelig gjennomspill fra Ole Anders, til Ruben som lekkert spiller igjennom til Martin, som setter den sikkert i mål... 1-2 og nytt håp!
Deretter er det faktisk spenning, masse spenning. DFI er oppe og utfordrer flerer ganger, og vi klarer oss faktisk med uavgjort...
Men så punktere Farsund kampen, 1-3 og seier til sørlendingene!
Alt i alt så har DFI2 hatt et veldig bra gruppespill, laget har utfordret både vinneren og 2eren skikkelig, og får nå et forhåpentlig morsom B-sluttspill!
Bra gutter, topp innsats!
DFI2 er nå klare for 1/16 finale i B-sluttspillet!
Bane 2, onsdag kl 1640, motstander er enten Vikersund eller Nord2

Gleder meg til onsdag!
Lasse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar