Odd-cup...godt igang

På bussen nedover til Skien, fikk vi en litt trist beskjed. Oppegård har trukket laget. Det resulterte i at vår første kamp lørdag morgen 08.30 ble innstilt. Kjedelig.
Dermed fikk gutt være oppe litt lenger fredag kveld, i og med at vi kunne sove litt lenger på morgenen.
Frokost ved 0930-tiden, og en rolig morgen frem til vår første kamp.
1215, avspark mot vertslaget ODD g95. De hadde spilt fredag kveld mot det tredeje og siste laget i puljen Halsen fra Larvik og vunnet den kampen 3-0.
Kampen blåses igang, og det er litt nervøst i starten av matchen, Odd presser DFI laget bakpå, og det ser ikke veldig bra ut. Et par skumle Odd-angrep som veldig godt kan gi dem ledelsen, men vi holder unna, ikke minst takket være Espen som har en kjemperedning på et Odd-skudd. Hadde den gått inn, kunne det fort blitt et annet kampbilde.
Etterhvert kommer DFI inn i matchen og overtar mer og mer og når Tora putter iskaldt 5 minutter før pause, så er det bare deilig.... 1-0 til DFI til pause.
Noen bytter i pausen viser bredden i DFI-troppen, laget kommer utpå igjen og fortsetter der de slapp i første... maler og maler Odd i stykker. 2-0 til Drøbak direkte på corner fra Tora, og et langskudd fra Vegard like etter dupper ned bak ODD-keeperen.
3-0 til Drøbak.... og det holder til slutt.
Flatterende resultat, det var kanskje ikke så stor forskjell som målprotokollen viser, men allikevel. Vi er godt igang,
Nå er det avslapning, og så er det Halsen fra Larvik søndag morgen 0945.