tirsdag 17. november 2009

OG SÅNN ENDTE ODD CUP

Vi var altså klare for semifinale som skulle spilles mot Viking.  Vestlandets beste lag, som kom rett fra kretsmesterskapsfinale der de slo Vidar som spilte semifinale sammen med oss på Gjøvik. De hadde tidligere i turneringen banket Moss 4-0, og var vel rimelig trygge på seier. Enda tryggere ble de da de tok  ledelsen etter ti minutter. Men sakte men sikkert greide vi å spille oss inn i kampen, og tre minutter før slutt utligner Vegard. Dermed 1-1 og straffekonk. Der opptrer Christian, Fredrik, Shami, Tor Magnus og Vegard iskaldt og setter sine straffer. Dermed skal Viking ta siste straffen, som Espen tar med en praktredning. OG! Vi i finalen. Til stor skuffelse for et seiersvant Viking, som forøvrig trener seks ganger i uka og som du kan lese om her.

Finalen gikk på Skagerak Stadion, der vi igjen møtte Odd.  Men dette var en kamp da det meste gikk skeis. Vi tok ledelsen, men så kom tåka, baklengsmålene, dommertabbene og det endte med 1-3 tap. Eller var det 1-4. For å være helt ærlig så så vi ikke målene, grunnet tåka. Kampen burde og skulle vært stanset. Men skitt au. Vi spiller en fantastisk turnering, og viser nok en gang at vi tilhører eliten av 95-lagene. Og pokalen var stor nok den. Takk for en fin tur. Spesielt takk til sjåfør og bussjef Tom, som kjørte oss trygt frem og tilbake og et dusin ganger frem og tilbake til arenaen.