søndag 15. november 2009

Oddcup søndag..

Søndag morgen, og Oddcup fortsetter... etter en litt lenger natt med god søvn var det avgårde til dd stadion for å møte Halsen fra Larvik.
Etter en litt rufsete start igejn, så kom Drøbaksgutta godt igang, og igjen var Tora på plass med sin spesialcorner... rett fra cornerflagget og i mål... dette har blitt vårt nye våpen..:-)
Andre omgang var knapt et minutt gammel, og Shami som hadde stått over førsteomgang løp rett i angrep og satt in DFI's andre og like etter er det Henrik A som er igjennom og setter den 3.
3-0 mot Halsen blir sluttresultatet og vi er klare for kvartfinale som gruppevinnere.

Etter kampen drar vi opp til skolen igjen for å tørke klær, for så langt så har det regnet og regnet og regnet... alt er vått.
Men heldigvis, med vifteovner og skotørkere er vi klare for Storm i kvartfinalen.

Kvartfinalen blir spennende, veldig spennende. Storm er et veldig godt fotball-lag og det er store sjanser begge veier... Storm har en meget god (keeper) Telemarks kretskeeper for G14, for vi høre i ettertid... og han gjør livet surt for våre angreps-spillere.
Helt på slutten... når vi og cup-ledelse har begynt å snakke om straffespark-konkurranse for å avgjøre, så får vi et frispark på et par og tyve meter... Fredrik lader kanonen, og setter den vakkert og utagbart forbi Storms gode keeper.... og vi tar ledelsen 1-0!!!
Det holder inn og vi er nå klare for semi.
Vet ikke mot hvem enda, det avgjøres av kvartfinalen mellom Elverum og Viking, så et av de lagene blir det.
Semifinale spilles 1545...

lasse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar