søndag 17. januar 2010

G16 kamp idag...

Tre av våre G15 gutter, Espen B, Mikkel og Vegard var med DFI´s G16 til Gresvik og spilte treningskamp i dag søndag 17jan.
På en litt vanskelig bane (glatt) ble det en relativt morsom fotballkamp. Spesielt i 1.omgang viste DFI gutta at det kan bli mye morsomt fra det laget i sommer. DFI gutta bruker litt tid på å finne "kamp-modus", men etter hvert får de bra tak i kampen og leder 3-0 til pause. Sistemålet av Vegard etter et nydelig gjennomspill hvor Vegard kommer alene med keeper.
2 omgangen er også underholdene, men DFI makter ikke å score flere mål, og Espen må hente ut en ball av DFI-målet, uten at han kunne lastes for det.
Kampen ender 1-3, og våre 95 gutter glir bra inn i 94 gjengen. Det er nok fler som skal få prøve seg der i vår/sommer.