torsdag 7. januar 2010

Gratulerer til DFI G95

Ny hovedtrener er da på plass. I møtet torsdag ble vi enige om at Sverre Vågan overtar som ny hovedtrener for DFI G95. Sverre sitter i fotballstyret, var ifjor trener for G96, og har i høst forsterket sin trenerkompetanse med et trener-2 kurs. I møtet ble vi enige om at Sverre går inn med fullt ansvar umiddelbart.

Det som er ekstra gledelig, er at vi får med alle "hjelpetrenerne" også. Dette betyr at Per, Knut, Eric, Ivar, Christian, Rune og Rolf alle kommer til å sørge for at vi har et stort og kompetent trenerapparat rundt alle gutta. Per, Knut, Eric og Ivar på fotballbiten, mens Christian, Rune og Rolf tar et ekstra grep på kondisjon, spenst, fart og styrke.

Mye er "nesten" på plass. Organisering av treninger, treningstidspunkter og steder. Påmelding av lag, kampledere etc og jeg er overbevist om en ting, dette blir veldig bra! Alt ligger til rette for at vi skal få til et fantastisk bra opplegg for ALLE gutta også i 2010! Og all info kommer på bloggen etterhvert som vi får tatt beslutningene.

Det aller første nå, er at vi kjører igang med treninger, og aller første trening er i Follohallen lørdag 1100! Og så ser det ut som om vi kan komme igang med opptil 5 treninger i uken fra og med neste uke!
Alle vil, eller kan ikke det, det vet vi, men tilbudet skal være der!

Jeg kommer til å fortsette å være en informatør og organisator (oppmann), og gleder meg til noe som nå ser ut til å bli fantastisk morsomt!

Veldig glad og takknemmelig for at Sverre kommer inn på laget, og fantastisk glad for at resten har valgt å bli med!

Godt nyttår gutter, gratulerer til dere, dere har fått enda en stor ressurs inn rundt laget ;-)

Lasse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar