søndag 31. januar 2010

laaaang søndag på Mjøndalen!


0700 ringte vekkerklokken, 2030 var vi hjemme ved middagsbordet. Det tar lang tid, men det er utrolig morsomt! Idag har vi vært på Mjøndalen med 3 lag med til sammen 34 gutter, spilt 13 kamper, scoret 41 mål, brukt 2 isposer (! ikke så værst, selv om det så ille ut med Magnus M sitt kne en stund....) litt plaster, en relativt stor mengde boller, baguetter, brus, pølser, vafler, sjokolader... en og annen kebab....og ikke minst noen termoser med kaffe og så var det 17 iskalde grader når vi kom ut av hallen sånn ca 1930...med en pokal.

Kort oppsumert,
DFI 1, tapte første kamp mot Solberg 2-4, men etter at de feilaktig hadde brukt 2 stk "94" spillere, så ble vi tilkjent seier (3-0), 2.kamp mot Åmot ble vunnet 4-0, og i siste kamp mot Tønsberg, ble det hele 6-0
Puljevinner med 9 poeng, målscorere var Vegard (4), Shami (3), Ulrik (2), Mikkel, Tora og Peder.

DFI 2, uavgjort i første kamp mot Mjøndalen 2-2, taper 1-3 mot Lier og tap 3-4 for Skiold i siste kamp.
Ryker dermed ut etter gruppespillet og er ferdige for dagen, målscorere var Martin (2), Magnus M (2), Jørgen og Aftah.

DFI 3, vinner alle sine kamper i gruppespillet, 3-2 mot Mjøndalen, 4-0 mot Lier og 4-1 mot Åsiden, sterkt gjennomført!
Puljevinner med 9 poeng, målscorere var Mats V (4), Joakim E (4), Even, Henrik A og Ole Anders.

Dermed har vi to lag i semifinale, og heldigvis møter vi ikke hverandre!!

DFI 3 spiller første semifinale mot Solberg (laget DFI 1 fikk tilkjent seier mot) som har blitt beste puljetoer pga av mange mål!
Og det er en tøff kamp. Solberg får fortsatt bruke sine 94 gutter, men bare en av gangen.
DFI 3 kjemper hardt, men må til slutt se seg slått 1-3 mot et godt Solberglag! Målscorer Rino!

DFI 1 spiller så i den andre semifinalen mot Lier. Dette blir en meget tett og hard kamp, hvor ingen lag makter å score. Etter 20 minutter står det fortsatt 0-0 og speaker begynner å forklare reglene ved uavgort....
Da scorer Lier og holder den ledelsen ut kampen.... 0-1 mot Lier 1!

Dermed møter de to Drøbaklagen hverandre i bronsefinalen, Kampen vipper de første minuttene, og selv om DFI 1 går opp i 2-0, blir de hentet inn til 2-2 og det er faktsik litt spenende.... før DFI 1 legger om til en rekke med en offensiv keeper (espen) en enslig utkommandert forsvars-spiller i Fredrik og 5 spisser.... Det fungerer fantastisk.... og DFI vinner til slutt med 6-7 mål... Kenneth :-) kom ut av tellingen på hvem som scorte, men det var mye festlige hælspark og mer eller mindre tilsiktede perler fra Shami, Vegard, Mikkel, Ulrik,.... har jeg glemt noen?

3 plass til DFI1, en fantastisk morsom dag, med mye fotball. På telefon i kveld, har vi også fått høre at det ser ut til å gå bra med Magnus M, så da har det vært en strålende dag!

Lasse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar