lørdag 30. januar 2010

Lørdag på Mjøndalen!


Sverres første kamper som kampleder for DFI G95. (Han får absolutt fortsette :-))
Som i fjor, så stilte vi også i år med et lag i 94 klassen. Når vi drar til Mjøndalen for å møte litt eldre gutter er det selvsagt ikke med ambisjon om å vinne alle kamper, men det handler om å få matchet gutta litt opp. Kjenne litt på hvordan det er å spille på et litt høyere nivå, med litt tøffere motstand.

Vi hadde blitt trukket inn i Pulje A, og skulle møte MIF1, Åmot og Vestfossen 2.
Dermed møtte vi faktsik det beste laget først, og det svakeste sist. Kort oppsummert gjør vi tre gode kamper, så vi kunne faktisk godt ha vunnet alle kampene, så jevnt var det.
I kamp 1 møter vi Mjøndalen 1, og denne kampen er helt jevn, og begge lag spiller god fotball. Drøbaksgutta har bra tempo på ball og finner hverandre godt. Kampen ender til slutt 1-2.
Målscorer Fredrik
I kamp 2 møter vi Åmot, her sjokkerer vi nok Åmot med en knallstart og vi leder tidlig 2-0, da var vi sikre på at vi skulle ta i land dette, men Åmot kom tilbake og utlignet til 2-2. Så scorer Drøbak og går opp i ledelsen med 3-2, med bare 2 minutter igjen å spille, da er vi helt sikre på seier... men, men... Åmot får en litt billig straffe i siste sekund og utligner til 3-3. Slutt!
Målscorerer er Ulrik (2) og Shami
I kamp 3 møter vi Vestfossen 2, som er gruppens svakeste lag, og vi tror på storseier. Et litt uinspirert DFI-lag, som vet at sluttspillet røk med uavgjort mot Åmot, gjør sin dårligste kamp for dagen, men vinner allikevel komfortabelt 4-1.
Målscorerere er Ulrik, Shami og Mikkel (2)

Lasse

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar