tirsdag 6. oktober 2009

G14-1 vant tilslutt en deilig 3-2 seier mot Lisleby!

Høstferieavslutningen med seriekamp mot Lisleby på Ullerud ble resultatmessig av den hyggelige sorten. Det var imidlertid kaldt og det så ikke ut som alle hadde nok klær til å spille denne kampen.
Vi var forsiktige og litt puslete i tacklingene fra start, og Henrik hadde sågar hendene inne i drakta for å holde varmen. Lisleby tok derfor kommandoen, og vi slet med å komme opp med laget og holde det oppe på banen.
Likevel sto det bare 0-1 til pause og i 2. omgang kom vi mer med. 1-1 kom etter flott en og to ”touch” fremspill og siste tå på ballen hadde Jørgen alene foran keeper. En herlig siste pasning fra Joakim E, som keeper nok skulle ha tatt sjansen på å bryte foran Jørgen.
Så bølger det vel litt og Kristoffer gjør en kjemperedning på et skudd som endrer fullstendig retning. Lisleby’s spillere mister etter hvert humøret og viser negative sider.
Tre gule kort og et rødt for kommentarer til dommeren, ”skudd” etter vår spiller etter dommer hadde blåst og rent skuespill med å kaste seg på bakken som om Henrik N skulle ha ”skallet” ham ned, sier mye om holdningen til dagens motstandere. Derfor var det kjedelig å se at Lisleby gikk opp til 1-2 etter noen manglende klareringer hos oss.
Det var desto bedre å se Henrik A feie et frispark rett i mål med mindre enn 15 minutter igjen å spille og ”da fikk laget trua”. Da skapte vi flere sjanser og vant nærmest alle dueller. Angrepene ble gode bølger med muligheter og derfor fikk vi også et velfortjent 3-2 mål ved Joakim E, servert av Ulrik, minutter før dommeren blåste kampen av.
Takk for en flott kamp gutter med gode holdninger og en velfortjent seier mot et lag som må jobbe med holdninger og respekt for både motstandere og dommeren.