tirsdag 13. oktober 2009

Siste KM kamp for G14-1 gikk mot Ekholt på det knallharde kunstgresset deres!

Vi har hatt litt problemer med kunstgress-motstandere i høst, men mot Ekholt utnyttet Martin en slurv i forsvaret til Ekholt tidlig i kampen og vips ledet vi 1-0. Veldig flott Martin!.
Ekholt var ikke noe dårlig lag, men vi spilte en veldig god første omgang og Jørgen la på til 2-0 før pause. Guttene fikk velfortjent skryt av innsatsen i pausen og vi var enige om å holde trykket oppe, tråkke til i tacklinger og dueller og fortsette å vinne 2.baller.
Det gikk ikke helt etter planen, og vi ble litt forsiktige i alt vi foretok oss etter pause. Det ga Ekholt noen muligheter og kampen endte til slutt 2-2. Det var, kampen sett under ett rettferdig, men det var fordi vi slapp dem til i andre omgang. Likevel, vi tok med oss poeng fra kunstgresset på Ekholt og det var flott.
Ekholt var en fin motstander for oss med hyggelig stemning blant aktive og voksne. Fasit for høsten i KM ble 4 seire, 1 uavgjort og 4 tap. Det ga en 6.plass totalt. Gratulerer! Vi takker alle som har bidratt på G14-1 i løpet av sesongen av spillere og voksne. Det har vært hyggelig og mange positive tilbakemeldinger underveis. Lykke til med neste sesong til alle aktive.