søndag 11. oktober 2009

Kampreferat for g-15, nest siste seriekamp

Tidlig avreise torsdag, for å rekke kampstart 1800 på Kråkerøy KG.
En stooor gjeng Drøbakspillere, hele 17 mann hadde Stian/Per valgt å ta med til denne nest siste seriekampen mot Kråkerøy.
Kampen blåses i gang, og etter noen minutter hvor vi blir ganske presset, så kommer Drøbaks-gutta inn i kampen. Og vi ser igjen det vi ofte har sett denne høsten. Vi holder spillemessig godt følge med nivået i denne G15 serien. Drøbak spiller bra, og det ser veldig bra ut.
Så får vi et frispark mot oss like utenfor 16-meteren, og den sjansen lar ikke Kråkerøygutta gå fra seg. 1-0 til Kråkerøy. Dette er noe vi har sett før, og noe vi må jobbe med. Frispark "rundt boksen" blir veldig dyrt!
Når vi får et straffespark like etterpå, som Christian (fast straffeskyter?) setter sikkert (høyt og velplassert) så er det ballanse i regnskapet igjen. 1-1!
Deretter så er det faktisk Drøbak som "eier" kampen. Vi spiller veldig bra og produserer mange gode sjanser. Vegard løper fra alt og alle, og har et par situasjoner hvor vi er VELDIG nære å "putte" og vi har flere muligheter hvor vi strengt tatt burde ha scoret... vi var veldig lite effektive en periode.
Og da går det som det ofte går.... Kråkerøy får en kontring, som de selvsagt scorer på... UTGJORT og 2-1 til Kråkerøy....
Vi fortsetter å spille bra, og kjenner at denne kampen skal vi ha minst uavgjort... så Per tar en ekstra sjans på slutten 4-3-3 de siste 5 minuttene, med Vegard, Shami og Ulrik på topp i et siste forsøk på å hente igjen det tapte, var morsomt.... men igjen så gikk marginene litt mot oss. Så når Kråkerøy var oppe på en visitt i vår 16-meter i siste spilleminutt, så får de etter litt ukonsentrert forsvarsspill pirket inn sin 3 scoring i kampens siste sekund.
3-1 til Kråkerøy, men igjen hederlig og godt spill fra Drøbaksgutta!
Nå ser vi frem til søndagens kamp... mot Moss, som helt sikkert vil "hevne" det uavgjort resultatet de fikk mot oss på Seiersten tidlig i høst.