fredag 9. oktober 2009

Vedrørende kretslagsuttak - igjen

Hei!

Forrige tekst var litt klønete formulert. Her kommer en bedre utgave..

Henrik A, Peder og Tor Magnus er innkalt til ordinær kretslagstrening fredag.

I tillegg til disse, og ut i fra årets prestasjoner har Stian nominert følgende spillere til å vise seg frem på kretslagstreninger seinere i høst.

Disse er: Shami, Christian BS, Magnus R og Vegard.I tillegg har kretsen valgt å innkalle, uten å konferere med trenerapparatet i DFI, Mikkel, Kristoffer og Espen B.

At kretsen finner våre spillere aktuelle for å delta på kretslagstreninger er intet annet enn hyggelig. Men et sånt uttak vil alltid skape følelser hos de som ikke blir tatt ut. Det er vi selvsagt klar over. Flere spillere er helt i vannskorpa for en sånn vurdering. Det eneste vi kan si til disse er at det bare er å stå på og fortsette det gode arbeidet på treninger og i kamper. Det skaper utvikling.

Det har vi sett i år, da de tre kretslagsspillerne vi har, Peder, Tor M og Henrik, - som er kjempegode, til tider har blitt utfordret av de spillerne som Stian har nominert.

Å bli oppgitt og lei seg er selvfølgelig en reaksjon som kan være forståelig. Men den løser intet, og derfor er det bare å brette opp ermene og møte på trening.Det er de 200 treningene gjennom året dere blir gode av. Ikke de ti i regi Østfold Fotballkrets.

mvhPer

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar