fredag 30. oktober 2009

Krets-uttak

Hele 10 DFI-spillere har i høst vært inne på ”observasjon”, (Christian, Espen B, Henrik A, Kristoffer, Magnus R, Mikkel, Peder, Shami, Tora og Vegard) dette i seg selv er fantastisk, spesielt med tanke på at vi sikkert har ytterligere 3-4 (ingen nevnt, ingen glemt) som også kunne vært inne.
Disse 10 spillere som har vært vurdert blandt de 40-50 ”beste” i kretsen. Nå har kretsansvarlige etter 2-3 samlinger bestemt seg for hvem de vil ha med på neste trening, og da er det alltid noen som faller ut, og noen nye som kommer inn.

De Drøbaksgutta som nå fortsetter er Shami, Vegard, Mikkel og Tora! Gratulerer! Bra jobbet!

Det er imidlertid viktig å påpeke at nivåforskjellene og nyansene i mellom de som er tatt ut og de som denne gang ikke kom med er veldig små. Akkurat som vi opplever at nivåforskjellene er små internt hos oss.
Mikkel opplevde dette i våres, av de 4 som da var inne på kretsuttak, var Mikkel den eneste av Drøbaksgutta som ikke fikk fortsette, han tok det veldig tungt da, men er nå tilbake. Det er så små nyansene er...

Så til alle de som ikke kom med nå, eller ikke fikk sjans på kretssamlinger i høst, bit tennene sammen og fortsett jobben for å bli best, neste uttak går da din vei, og du kommer inn på samling/vurdering.
Dette betyr også at alle som er inne må jobbe beinhardt for å beholde plassen, det kommer alltid noen som vil utfordre deg! Og de som akkurat nå var uheldige og falt ut, vil veldig fort tilbake. Og de er gode.
Vi har en fantastisk gjeng fotballspillere, og det er viktig å ta vare på alle. Nå er det KM 5er med 4 jevne lag i Østfoldhallen til helgen, og etter hvert ODD-cup for en del, som gjelder, dette blir morsomt.

Husk treningene. Det er der vi legger grunnlaget for utvikling!!!!

Lasse/Per

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar