søndag 11. oktober 2009

Siste G15 kamp i år :-)

Ble spilt på Melløs søndag kveld. Motstander var kretsmesterne i G15, Moss.
Vi hadde en mesterlig gjennomført kamp mot dette laget på Seiersten for en drøy måned siden, så spenningen var stor før kveldens kamp på kunstgresset. Idag var det igjen Rolf, som ledet laget, da Stian var på tur med A-laget, og Per kom akkurat til kampstart. Dermed fikk Rolf ansvaret for å sette opp taktikken og startformasjon.
Etter en litt nervøs start, hvor vi er mer opptatt av å forsvare oss, enn av å prestere mye fremover, får vi etterhvert ro inn i laget. Og med samme "offensive" 4-4-1-1 formasjon som i Sarpsborg for et par uker siden, skaper vi etterhvert flere store sjanser. Men mål blir det ikke før sent i omgangen. Først går Drøbak respektløst opp i ledelsen, etter at Fredrik slår en perfekt stikker igjennom til Shami som banker den forbi Mossekeeperen.
Dessverre får Moss en utligning like etterpå, og dermed står det 1-1 til pause.
Dette er strålende bra gutter, morsom respektløs fotball mot seriemestere Moss!
I andre omgang kommer vi godt igang, og holder lenge unna, men så glipper det litt... og når Moss får to kjappe scoringer etterhverandre og går opp i 3-1 på i løpet av et par minutter, så faller vi litt sammen. Vi klarer alikevel å holde det ganske bra, men derfra og inn så er det ikke noe tvil, Moss vil vinne dette oppgjøret og det fortjent. Og det var nok viktig for dem, det var stor lettelse på Mosse-benken når de fikk sitt 2 og 3 mål.
Resten av kampen bølger, Moss har nok flest sjanser og det er en god Espen i mål som lenge stopper Mosseangrepene. De klarer allikevel å putte en til, og sluttresultatet blir 4-1 til Moss!
Jeg mener dette var en godt gjennomført kamp, jeg synes faktisk resultatet lyver litt. Moss vant fortjent, men 4-1 var i overkant mye mål i forhold til spill. (men så er jo jeg fra Drøbak da :-))

Totalt sett, så avrunder denne kampen vårt år som "underdogs" i G15 serien, og selv om det ble mye juling på våren, så synes jeg vi har levert MEGET respektabel innsats på høsten. Vær stolte gutter, jeg tror faktisk ikke at de andre lagene har følt at de har vært spesielt overlegne i høst, jeg tror ikke de har kjent seg veldig sikre på seier før kampene.
Dere har kriget å stått på, dere har vokst skikkelig, ikke så mye i kropp, men i hodet og vilje. Dere har dessuten fått mye juling, uten å syte eller sutre. Dere er flinke til å spille fotball, uten å kjefte på dommere, medspillere og ikke minst på motspillere.
Jeg har vært skikkelig stolt av å stå på sidelinjen, og høre kommentarene fra dommere, publikum og motstandere. Så gutter, vær stolte! Dere har gjennomført en kanonsesong! vi gleder oss til neste!"