lørdag 6. februar 2010

årets første treningskamp

1.laget stilte i dag, nesten fulltallige mot et godt og fysisk Skeid lag på Nordre Åsen, Skeids hjemmebane!
Vi virker veldig rustne, og det er tydelig at det er lenge siden vi har spilt en skikkelig 11 kamp.
Skeid tar umiddelbart tak i kampen, og før det har gått 15 minutter leder Skeid 3-0... Vi kan nok skylde på litt uflaks, litt "hands" og sikkert litt dommer, men alt i alt så var Skeid tydelig bedre enn oss i den første delen av kampen! Så krangler Skeids kaptein på seg et rødt kort, og sørger for at vi spiller mot 10 mann resten av omgangen, og det hjelper oss inn i kampen. Men det står 3-0 til pause.
Siden det er en treningskamp, så lar vi selvsagt Skeid få stille fulltallige i 2.omgang igjen, og i denne omgangen virker det som det er to jevne lag, Drøbaksgutta står på og gir Skeid en god kamp. Flere store sjanser begge veier.
4-0 til Skeid kommer etter "dribling" i bakre firer, det skal vi nok få plukket bort før seriestart :-), før Drøbak helt fortjent får en straffe, som Tora setter kontant ned i høyre hjørne!

4-1 høres voldsomt ut, og kom som et resultat av at vi ikke er med fra start. Alt i alt en god treningskamp, mot et godt lag. Vi skal møte mange sånne lag i år, da gjelder det å være påskrudd fra avspark, dersom vi skal vinne.....

I morgen søndag, spiller 2.laget mot Lyn 2 på Kringsjå!!! Påskrudd fra avspark gutter :-)