lørdag 20. februar 2010

God treningskamp mot Asker

Med hele åtte sentrale spillere(Samale, Joakim S, Joakim E, Magnus, Mikkel, Vegard, Rino og keeper Espen) borte fra startsoppstillingen mot Skeid og bare 12 spillere i troppen, reiste vi til Asker for å få en god gjennomkjøring. Sverre komponerte et lag som gikk ut i 4-4-2 som så sånn ut, med kun en innbytter i Ruben:

Kristoffer
Fredrik - Peder - Christian - Espen
Aftah - Tor Magnus - Henrik - Shami
Mats V - Ulrik

Som mot Skeid sist, startet vi kampen med at det ble litt for store avstander - spesielt i midtbaneleddet.  Midtbanespillerne sto litt høyt og bredt, noe som ga Asker mye rom. Dette resulterte i at Asker ledet fortjent 1-0 til pause, selv om skåringen luktet offside helt hjem til Drøbak. Sverre gjorde noen korrigeringer i pausen, og vips så hang vi bedre sammen som et lag. Det var derfor ikke helt ufortjent at Shami kunne utligne ti minutter ut i andre omgang etter et flott angrep tilrettelagt at Ulrik og Mats. Etter dette kjørte vi kampen, og var veldig gode. Dessverre blir vi straffet på noen overganger det siste kvarteret, og Asker vinner fortjent. Men det skulle bare mangle. De stilte med omtrent det samme laget som slo Moss 8-0 sist uke, mens vi måtte gjøre store endringer i vår oppstilling. Derfor er det gledelig at vi presterer på dette nivået. Både Ruben og Aftah spilte på 3.laget i fjor. I denne kampen spilte Ruben back i 60 minutter og greide seg godt. Aftah spilte kant og back, og greide seg også veldig bra. DFI 2-keeper Kristoffer imponerte med mange gode igangsettinger og ro i stressede situasjoner, og Espen H fra treningsgruppe 2 viste at han alltid er til å stole på nesten uansett hvilken plass han spiller på.  At vi presterer så godt, mot et så sterkt lag, med så mange sentrale spillere borte, er veldig moro å se for gamletreneren. Bra jobba, gutter!!