søndag 14. februar 2010

Tøffe kretskamper.

Kampen mot Oslo krets ble som forventet en meget tøff fotballkamp. Og Østfold må til slutt gi tapt mot et sterkt Oslo-lag med 1-3.
Både Vegard og Tora spilte fra start i dagens kretskamp mot Oslo. Vegard startet på kant i en litt defensiv rolle, men ble etterhvert flyttet frem som spiss. Og da kom han litt bedre til sin rett og reduserte på en flott heading etter ca 30 minutter. Scoringen kom etter et veldig bra løp inn i boksen. Oslo ledet 2-1 til pause. Etter 17 minutter i 2.omgang økte Oslo til 3-1, som også ble sluttresultatet.
Tora spilte sentral midtbane, og gjorde sine saker veldig bra - både defensivt og offensivt. Begge våre gutter spilte hele kampen, med unntak av de siste minuttene, kampen var veldig jevnspilt , og Østfold hadde mye av banespillet - spesilet i 1.omgang
Vegard har nå scoret i tre kretskamper på rad, totalt 5 mål! Det er sterkt! Bra jobbet Vegard.

Østfold - Oslo G96
Vi har jo tre av våre spillere på dette laget også, og i tillegg til Rino, Mats V og Samale fra laget vårt så var også Drøbaksgutta Magnus Hart og Mathias Keiseraas med på kampen.
Østfolds gutter 96, vant kampen 3 - 2, og alle DFI gutta var sterkt delaktige i denne sterke seieren, Mats V var også en av Østfolds målscorere.

Gratulerer til alle, morsomt med mange gode Drøbaksgutter i aksjon på krets!