mandag 8. februar 2010

En kald fornøyelse, men fornøyelse var det.

Treningskampen på kunstgresset på Kringsjå i -8 bitende kuldegrader søndag kveld mot Lyn 2 ble en fin treningskamp for G15-2. Sluttresultat 3-2 til Lyn er også beviset på at vi hang med i svingene i denne kampen, for vi spilte mot et godt lag fra Lyn med mange gode enkeltspillere.
Lyn ledet 2-0 til pause og slik sett vinner vi andre omgang med 2 mot 1 scoring. Lyn scoret ingen spillemål mye takket være vår bakre firer, men fikk en straffe og to gode langskuddspolere i nettet. Vår første scoring var også et langskudd, og det fra Aftah. Vel fortjent. Aftah gjør en kjempekamp på midtbanen, vinner dueller, vender opp, setter fart, utfordrer og forserer. Gøy å se på. I variert samspill med Benjamin, Jørgen, Ole Anders, Espen og Aleks hadde vi flere raske forseringer gjennom midtbaneleddet med et- og ”to-touch” spill. Vårt andre mål var et slik spillemål som Jørgen var sistemann på. Veldig flott, og angrepet startet helt tilbake i egen back-firer.
Gode prestasjoner i alle posisjoner. Espen er allsidig og spiller høyre back, venstre back, venstre kant og sentral midt og løser alle oppgavene kjempeflott. Positiv til alt. En innstilling det er verdt å lære av. Takk for kampen gutter. Det var en kald kveld, men det var en morsom kamp å se på, for det var to jevngode lag. Lykke til med videreutviklingen av samspillet frem mot seriestart.
Knut og Eric

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar