søndag 14. februar 2010

DFI 3 med storseier!

Et heltent DFI3-lag rullet over sine motstandere på deres kunstgress lørdag kveld.
Sluttresultatet ble 12-0 til gutta fra Badebyen. Selv om motstanden ikke var av beste sort, skyldes den suverene seieren først og fremst mye fin fotball fra DFIs side. De lot aldri slipp på det gode lagspillet, og det virket som om det var like viktig å være nest sist på ballen før scoring, samt å spille mye en/to touch-fotball på det glatte underlaget, som å la seg friste av individuelle prestasjoner.
Det at hele syv spillere kom på scoringslisten vitner om at laget gikk foran individet. En omskolert Christian B laget fem mål fra sin uvante posisjon som spiss. Hans fart og gjennombruddskraft kom som ventet godt til sin rett på denne plassen. Mats G ladet kanonen to ganger, og keeperen kjente kun lufttrykket før han måtte inn i nettmaskene for å hente ballen.
De øvrige scoringene kom ved Joachim E, Joachim U (for anledningen lagets kaptein), Thomas N (Toras talenfulle 97-lillebror), Peder M og Steffen. Sistnevnte ekspederte et straffespark kontant og trygt i mål bak en god (!) Oppegård-keeper.

Resultatet var selvsagt meget tilfredsstillende, men minst like morsomt - og viktig - var det gode lagspillet og det faktum at spillerne hver for seg opptrådte trygt og resolutt. Foruten de nevnte målscorere spilte Lloyd (frøs så mye at han ble innvlget ti minutter som venstreback der han faktisk var nære på å score..), Øystein, Herman M og Øyvind.
Kampleder Rolf og de andre tilstedeværende synes med andre ord det var vel verdt å tilbringe en tidlig lørdagkveld i Oppegård.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar