lørdag 6. februar 2010

Våknet sent, men godt!

Vi tapte 1-4 for Skeid i sesongens første treningskamp lørdag. Resultatet forteller ikke den fulle og hele sannhet om kampen. Skeid spilte sin tredje treningskamp for året, og viste at de har jobbet knallhardt med høyt press og 2 og 3-forsvarer biten. Det fikk de meget godt betalt for den første halvtimen,og ledet 3-0 etter drøye 20 minutter. Men der i fra og ut kampen var lagene jevngode, og vi presser Skeid-gutta godt tilbake på banen i lange perioder. Men det ble med Tor Magnus sin ene skåring fra straffemerket, selv om vi hadde sjanser til å skåre både 2, 3 og 4 mål flere. Vi på sidelinjen synes allikevel at kampen var en nyttig påminnelse om at sesongen nå er i gang. Og det å sove i kampens innledning fører fort til at kampen er over før den egentlig har begynt. Sånn ble det mot Skeid, som vant fortjent. Vi har muligheten til å rette opp dette mot Borgen allerede til helgen. Men da skal vi være klare fra avspark. Ikke sant, gutta!!