søndag 21. juni 2009

Ås sendt hjem med 0-5

(G!4-1 DFI-Ås 5-0) Grønntrøyene fra Ås kom rett fra en sterk prestasjon mot Moss der de vant 3-0 på tirsdag. Mot de røde var de imidlertid sjanseløse, og dermed er G14-1 klare for a-sluttspill til høsten.

Mot Ås var det spesielt gledelig at to spillere markerte seg . Ulrik og Magnus har vært ute med skader veeeldig lenge. Begge har nå kommet i gang med treningen, og det ser meget lovende ut med tanke på høstsesongen. Ulrik sendte hjemmelaget i ledelsen etter bare seks minutter. Rett etterpå ble Ole Anders sitt innlegg sendt i mål av en uheldig Ås-spiller. Så var Ulrik igjen på rett sted da han bredsidet inn 3-0 etter drøye 20 minutter. Joakim E(tror vi?) ordnet 4-0 før lagene gikk til pause, og kampen var mer eller mindre avgjort. Martin gjorde for øvrig 5-0 på tampen av kampen.

I DFI-forsvaret ruvet Magnus, som spilte sin tredje kamp etter skadeavbrekket. Ås kom aldri forbi hverken Magnus, Aleks, Peder, Fredric eller Petter i backlinjen. Bakerst sto Lloyd en prikkfri kamp, og holdt nullen. Ås virket mer eller mindre handlingslammet i denne kampen, og det var rart med tanke på at de slo Moss 1 med 3-0 tidligere i uka. Med seieren har G14-1 tatt 19 poeng på ni kamper. Det ble en soleklar 3.plass i avdelingen, og til høsten blir det a-sluttspill. En meget god utviklingsarena for våre gode spillere:-)