torsdag 18. juni 2009

Kjempet seg videre

(DFI-Skedsmo 3-1 e.e.o)Det var ikke dagen for storspill og fikse kombinasjoner. Vi møtte et Skedsmo-lag som var innstilt på å kjempe for seieren, og det var nesten så det holdt selv om vi var hakket bedre spillemessig. Vi tar tak i kampen fra avspark, og spiller oss til en del feite muligheter. Men når vi ikke greier å skåre, så kommer gjestene bedre med i kampen. De produserer ikke allverden, men halvveis ut i andre omgang får en av deres spillere stå helt upresset i boksen og bredside inn 0-1. Med kvarteret igjen la vi om til 4-4-2, uten at det hjalp allverden. Men ti minutter før slutt skårer Joakim på et frispark fra 35 meter, og vi er like langt. Kampen ebber ut på 1-1, og det er klart for ekstraomganger. Der er vi klart best. Mikkel header inn 2-1 etter to minutter på et godt innlegg av Fredrik. To minutter før slutt blir kampen punktert da Vegard løper fra alt og alle og skårer sikkert fra sju meter. Dermed er vi blant de åtte beste lagene i årets Adidas-cup, og det blir spennende å se hvem vi trekker i neste runde. Godt jobba, gutta. Vi vant på en dag da mye ikke gikk på skinner. Men noen ganger holder det med god moral og vinnervilje. Det gjorde det på Seiersten i kveld:-)