onsdag 24. juni 2009

Sommeren er her :-)

Etter et kjapt møte i ettermiddag har vi tatt følgende beslutninger;
Trenerne opprettholder et treningstilbud gjennom sommeren for de som er hjemme, faste tider blir; mandag onsdag og lørdag klokken 10.00 på Ullerud.

Alle som skal vaske i sommer, møt opp i frognhallen førstkommende mandag 29.juni, klokken 1900, så tar en Per en kjapp gjennomgang/instruks om hva som skal gjøres.

Norway cup, laguttak blir gjort av Stian, Knut og Ivar uken før cupen! Innsats og utvikling på sommertrening vil være med å påvirke uttak!
I Norway Cup skal vi stille med et 1. lag og et 2.lag!

Stian har som alle vet tatt på seg hovedansvaret for A-laget, og dette får selvsagt konsekvenser for oss. Når det er sagt så vil Stian gjerne fortsette med G-95, fordi han mener det er en sjelden fin gjeng med gutter.
Vi jobber tett med Stian, for å finne en løsning både han og vi kan leve med i forhold til våre forventninger og hans muligheter, som selvsagt blir reflektert i det vi skal betale. Dette kommer vi tilbake til etterhvert. Stian regner også med å kunne delta på NC.

Med dette tar vi en velfortjent sommerferie, sjekk bloggen... info blir lagt her! Og dersom det er andre vil ha ting inn, er det bare å si fra! Bloggen skal være et levende medium for dere gutter!

God Sommer hilsen støtteapparatet!
Vi sees på trening

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar