torsdag 4. juni 2009

Tapte for gode Sparta Sarpsborg

(Sparta Sarp-DFI 5-1) Nok en gang gjennomfører vi en meget god førsteomgang. Selv om vi var litt unøyaktige i pasningsspillet på kunstgresset, greide vi periodevis å føre kampen mot et godt Sparta-lag. Det var derfor ufortjent at vertene fikk skåre to kjappe mål mot slutten av omgangen, men heldigvis nettet Shami sånn at stillingen var 2-1 til pause. Etter hvilen så skårer Sparta to kjappe mål og avgjør kampen. I tillegg skårer de ett til midtveis i omgangen. Så tar DFI-gutta mer tak i kampen,og produserer et par halvsjanser. Samtidig så begynner vi å vinne dueller igjen og får sånn sett en god avslutning på kampen. Men 5-1 var i overkant for mye. Vi gjør litt for mange enkle defensive feil og blir straffet hardt. Utover skåringene har ikke Sparta nevneverdig med sjanser, men det er jo målene som teller. Og med større besluttsomhet og gjennom å spille mer kynisk, så kunne samtlige mål vært unngått. For å si det sånn. Det er bedre å lage corner og innkast, enn å gamble på vanskelige tilbakespill eller la ballen sprette i feltet. Da er det bedre å sende ballen på tribunen.