fredag 19. juni 2009

Ny seier til G14-1

(Tune - DFI 0-3) G14-1 kjempet godt i alle ledd i kampen mot Tune på Tunebanen og vant til slutt fortjent 3-0. Det gir 16 poeng på 8 kamper og en god tredjeplass i puljen med en kamp igjen å spille. Andreplassen i puljen blir vanskelig å klare, men vi kan på den annen side heller ikke bli dårligere enn nummer fire.

I kampen mot Tune var det bare 1-0 da vi trodde spilletiden var over, men dommeren hadde lagt til flere minutter for alle byttene som var gjort, og det gjorde avslutningen spennende for oss på linja. De ekstra minuttene ble til vår fordel og Martin løp fra forsvaret og la ballen i mål to ganger i løpet av 3 minutter. Det var deilig. Den første scoringen fikk vi i første omgang på et fint langskudd fra Magnus Hart etter en flott "tversover-pasning" fra Rino. Vi hadde også med Andreas fra 96-laget og alle tre bidro godt til den endelige seieren.
Tune var et sympatisk lag og dommeren kommenterte også den fine stemningen det hadde vært i kampen etterpå. Ingen stygge tacklinger, ingen voldsomme kommentarer eller utbrudd mot motstandere eller dommeren.

Dette var bra. Takk til alle som var med. God innsats og fin innstilling ga seier.