mandag 8. juni 2009

Kjempevått....tap

G14-1 siste puljekamp i Adidas-cup, ble veldig våt...
Vi ankom Fjellhamar i noe som så ut som en grei søndags ettermiddag, med sånn passe overskyet vær. Men førsteomgang var så vidt startet opp, når himmelen åpnet seg...
I omgang ble en jevn, tett og våt omgang, og selv om det var gode sjanser på begge sider ble det ingen mål.
2 omgang startet opp litt lettere, og så snart det var antydning til opphold...så rant målene inn.
Først gikk Fjellhamar opp i ledelse 1 og 2 -0, før vi fikk hull på byllen, og etter ca 20-25 minutter så stod det hele 4-3.... det var litt håndball, i noen minutter, med mål i hvert angrep :-). På slutten var nok DFI nærmere en utligning, enn Fjellhamar sitt 5. , men alt i alt et greit resultat.
Ingen av lagene hadde noe å spille for, så sånn sett var det en grei treningsmatch.
Målscorere for DFI var, Joakim E, Henrik A og Mikkel.