tirsdag 2. juni 2009

Tap på en middels dag

(Skjeberg-DFI 4-2) Så ble det tap for G14-1 mot Skjeberg. I en ikke altfor god kamp, ble vi innledningsvis altfor puslete i de bakre rekker, midtbanen løp for lite hjemover og spissene kunne jobbet hardere. Sånt blir man straffet for, og hjemmelaget ledet reativt kjapt 3-1 etter at Mikkel hadde gitt oss ledelsen etter noen få minutter. Vegards skåring rett før pause ga oss håp om å ta med poeng hjem til Drøbak, men dette var liksom dagen det ikke ville seg helt. Midtveis i andre omgang går vertene opp i 4-2, og selv om vi kjemper oss frem til noen gode sjanser utover i omgangen, var det egentlig ikke så mye å si på at Skjeberg vant 4-2. Sånn i etterkant kan det se ut som vi trente litt for godt mandag, fordi mange virket slitne. Men også en bane med gresshøyde på 7-10 cm gjorde sitt til at vi ikke kunne trille ball så godt som vi pleier. Og gutter!! I pressede situasjoner må dere legge mer vilje i å holde motstander unna ballen. Bruk kroppen og skjerm av motstander for så å holde på ball. Der var vi merkbart svakere enn et fysisk robust Skjeberg-lag tirsdag kveld.