torsdag 20. august 2009

au, så inn i granskauen....

Ullerud 20aug kl. 20.50....
Der hadde vi årets andre seier i G15 serien i lomma, men så ryker vi på kampens siste situasjon....og det var dessuten feil... iflg DFI gutta.
2-2 mot Sparta er allikevel et bra resultat gutter, herlig "fight", dere hadde fortjent seieren! DFI hadde alt spill, er kreative med morsomme kombinasjoner og mye fotball langs bakken. Sparta er egentlig kun farlige på dødballer, og begge deres mål kommer etter slike situasjoner!

Kort oppsummert, så står det 0-0 til pause etter bra innsats fra hele laget, etter pause tar vi først ledelsen etter at Mats V snapper ballen på 16 meteren, tråkler seg gjennom og setter den sikkert i mål med venstrefoten! Herlig! Så utligner Sparta på corner, før vi igjen tar ledelsen etter et fantastisk innlegg fra Henrik A, som Shami stanger i mål! Fortjent 2-1 til Drøbak.
Dette ser ut til å holde helt inn, men så får altså Sparta en merkelig corner i siste sekund..DFI gutta protesterer, mener det er innkast, men dommeren står på sitt. Den cornereren ender opp i mål, Sparta utligner og dommeren blåser av kampen.
Frustrerte DFI gutter snakker på seg et par gule kort ETTER kampslutt, og for Henrik A, så ble det rødt.. iog med at han hadde et gult fra en tidligere situasjon.
Vi må skryte av våre innleide 96 gutter, Samale og Rino er skikkelige arbeidshester på midten, Mats åpner scoringskontoen, og Joakim Lien gjør en kanonjobb i målet i andre omgang, og redder flere 100% sjanser! Alle 4 markerer seg skikkelig på dette nivået, det er sterkt!

Nå ser vi frem imot Moss på Seiersten søndag, vi har litt å revansjere der....